Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İş Bankası’dan ödemeler başlıyor! Market alışverişlerinde 70 TL destek verilecek! Sadece Şok marketlerde geçerli!

Market harcamalarına özel destekler peş peşe duyurulmaya başladı. İş Bankası üzerinden o kişilerin hesaplarında 70 TL tanımlanacak. Şok marketlerde geçerli kampanya 5 Aralık’a kadar devam ediyor!

Market harcamalarına özel destekler

Türkiye İş Bankası üzerinden duyurulan yeni bir kampanya ile vatandaşların Şok marketler üzerinden yapacakları alışverişlerini daha uygun bir hale getirmeleri sağlanacak. Özellikle son dönemde artan hayat pahalılığı sonrasında gelen bu tür destekler vatandaşların cebini rahatlatmaya yardımcı oluyor.

Dar gelirli ailelere yönelik 2023 yılı itibariyle bir yandan devlet destekleri devam ederken, Türkiye’nin köklü bankalarından da çeşitli destek gibi kampanyalar duyuruluyor. 5 Aralık 2023 tarihine kadar başvuru yapılabilecek kampanya ile market harcamalarına destek verilecek.

ŞOK MARKET HARCAMALARINDA 70 TL DESTEK!

İş Bankası ve Şok tarafından hayata geçirilen yeni bir kampanya kapsamında, Maximum Mobil üzerinden ya da İşCep’ten Şok Market Kampanyası’na katılım sağlayanlar çok daha avantajlı bir şekilde market alışverişlerini yerine getirebilecekler.

22 Kasım – 5 Aralık 2023 kampanya tarihleri arasında yapılacak başvurular sonrasında Şok mağazaları ile CepteŞok mobil uygulamasından veya web sitesinden tek seferde 700 TL ve üzeri ilk market alışverişi için 70 TL’ye varan MaxiPuan verilecek. İlgili kanallar üzerinden yapılacak ilk 700 TL ve üzer market alışverişine 50 TL MaxiPuan, ayrıca Mobil Temassız veya TR Karekod (QR) işlemi ile ödeme işlemlerinde ise 20 TL MaxiPuan ile toplamda 70 TL’ye kadar MaxiPuan verilecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Maximum Mobil’de veya İşCep uygulaması üzerinde yer alan ‘’Kampanyalar’’ bölümünden ilgili kampanyayı seçerek ‘’Katıl’’ butonu ile ilgili işlem adımların tamamlaması yeterli olacak.

Kampanyaya katılımlar ise alışverişten önce veya sonra yapılabilecek. İş Bankası Maximum, Maximilles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ile Bankamatik kartlar ve Maxipara kartlar geçerli olacak. Şok mağazaları ile CepteŞok mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden yapılacak market alışverişlerine özel olarak toplamda en fazla 70 TL’ye varan MaxiPuan verilecek. 5 Aralık 2023 tarihine kadar başvurular yapılabilecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu
Sıradaki Haber TÜPRAŞ’ın beklediği haber geldi! Uluslararası karar açıklandı