İş Bankası’ndan İzmit’te 100. yıl çelengi

Türkiye İş Bankası, kuruluşunun 100’üncü yıldönümünde İzmit’te Atatürk anıtına çelenk bıraktı

İş Bankası’ndan İzmit’te 100. yıl çelengi

26 Ağustos 1924 tarihinde "Cumhuriyet'in ilk Modern ve Milli Bankası" olarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatı ile kurulan Türkiye İş Bankası 100. Yılını kutluyor. 100. Yıl Kuruluş Yıl Dönümünde İzmit Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk anıtında düzenlenen törende çelenk sunumu ve saygı duruşunda bulunuldu.

BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ EV SAHİPLİĞİNDE

Kocaeli Bölge Tahsis Müdürü F. Ufuk Atlı ev sahipliğinde yapılan törene İzmit/Kocaeli Şube Müdürü Serkan Özlü, diğer merkez Şube Müdürleri ve çalışanları ile Satış ve Tahsis Bölge Müdürlüğü Çalışanları katılım sağlamıştır.

TÜM BÜYÜKLERİMİZİ…

Saygı duruşu ile başlayan çelenk töreni ile ilgili olarak kısa bir değerlendirmede bulunan Kocaeli Bölge Tahsis Müdürü F. Ufuk Atlı 100’üncü yıl dönümünden onur duyduğunu ifade ederek , “Türkiye Cumhuriyetinin en önemli değerlerinden biri olan Türkiye İş Bankası’nın 100. Yılını kutlamanın heyecan ve gururunu büyük bir coşku ile yaşıyoruz. Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Bankamıza emek veren tüm büyüklerimizi saygı ve özlemle anıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: Senem Çalışkan