İsa Nalbant: Evinde gibisi yok

Belediye Derincespor’un başarılı santrforlarından İsa Nalbant sorularımızı yanıtladı. İsa yaptığı açıklamada tekrar şehrinde, Derince’de mücadele edeceği için mutlu olduğunu belirtti ve “Evinde gibisi yok” dedi.

İsa Nalbant: Evinde gibisi yok

GEÇ TOPLANDIK,ÇABUK TOPARLADIK

Öncelikle yeniden şehrime geldiğim için çok mutluyum. İkinci Derince maceram. Gurbetteydik, uzaklardaydık. Evinde gibisi yok… O rahatlık ve o aidiyet hiçbir yerde olmuyor. Bunun özgüveni ve heyecanı ile sahada oluyoruz. Siz de biliyorsunuz ki geç toplandık. Ligin başlamasına 1 ay kala bir araya geldik. Buna rağmen kısa sürede birbirimize alıştık, arkadaşlık ortamını sağladık.

DAHA İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ

Lige de fena başlamadık. Van maçında son dakikada yediğimiz golle 1 puanı kaçırdık. Elazığ karşısında puan aldık, Menemen maçında geriye düşmemize rağmen çok iyi mücadele etsek de puan kazanamadık. Maç ve antrenman tempomuz her geçen gün artıyor. Haftalar ilerledikçe daha güçlü bir takım olacağız

İNANIYORUM

Yaş ortalamamız düşük. Genç ve dinamik bir takımız. Tecrübeli ağabeylerimiz var. Onların da deneyimlerinden yaralanıyoruz. Dediğim gibi iyi oynuyoruz ama iyi oynasak da galibiyetimiz yok. Takımın yavaş yavaş oyununun oturduğunu düşünüyorum. Hafta sonu Aksaray ile karşılaşacağız. Bu hafta o galibiyeti elde edeceğimize canı gönülden inanıyorum.

Kaynak: Erdem Övüç