Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İSKİ Su Kesintisi 20 Ekim 2023: Sular Ne Zaman Gelecek? İSKİ Baraj Doluluk Oranı

Megakent İstanbul’da yaşayanlara cuma mesajı geldi. 20 Ekim Cuma günü sabahın erken saatlerinde başlayan büyük kesintinin detayları belli oldu. 20 Ekim 2023 İSKİ su kesintisi noktaları açıklandı. Peki, İstanbul’da sular ne zaman gelecek? İşte 20 Ekim İSKİ su kesintisi..

Megakent İstanbul'da yaşayanlara cuma

İstanbullulara cuma mesajı geldi. Yurdun dört bir yanında yaşanan su kesintileri listesine İstanbul’un o ilçeleri de katıldı. 20 Ekim Cuma gününe uyanan vatandaşlar susuz saatlere başladı. Sabah erken saatlerde suların kesik olduğunu gören vatandaşlar İstanbul’da sular ne zaman gelecek araştırmaya koyuldu. İSKİ su kesintisi araştırması yapan milyonlarca İstanbulluya son dakika haberi geldi. Kentte sular ne zaman gelecek açıklandı. İSKİ tarafından 20 Ekim Cuma gününü etkileyen İstanbul su kesinti noktalarının ardından İSKİ baraj doluluk oranı, İSKİ baraj, İSKİ su kesintisi, su kesintisi İstanbul sorgulamaları yapıldı. Peki, İstanbul’a sular ne zaman gelecek? İşte 20 Ekim 2023 İSKİ su kesinti detayları..

20 EKİM 2023 İSKİ SU KESİNTİLERİ

Arnavutköy Su Kesintisi

Etkilenen Mahalleler : Hadımköy Mah

Arıza Sebebi : Şebeke Hattı Yenilemesi

Başlama Tarihi : 20.10.2020 09:06

Bitiş Tarihi : Çalışmanın tahmini olarak 20.10.2020 tarihinde saat 17:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

Beykoz Su Kesintisi

Etkilenen Mahalleler : Çamlıbahçe Mah,Yeni Mahalle,Çubuklu Mah,İncirköy Mah,Çiğdem Mah,Yalıköy Mah,Göksu Mah,Anadolu Hisarı Mah,Merkez Mah,Paşabahçe Mah,Ortaçeşme Mah

Arıza Sebebi : Terfi Merkezi Arızası

Açıklama : Elmalı Tefi Merkezinde Motor Bakım Onarım Çalışması Sebebiyle İşletme Dışı Kalmıştır.

Başlama Tarihi : 20.10.2020 09:03

Bitiş Tarihi : Çalışmanın tahmini olarak 20.10.2020 tarihinde saat 11:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

Üsküdar Su Kesintisi

Etkilenen Mahalleler : Selami Ali Mah,Mimar Sinan Mah,Sultantepe Mah,Çengelköy Mah,Valide I Atik Mah,Küçüksu Mah,Beylerbeyi Mah,Ahmediye Mah,Kandilli Mah,Kuzguncuk Mah,Kuleli Mah

Arıza Sebebi : Ana İsale Hattı Deplase Çalışması

Açıklama : Elmalı-Üsküdar 1000 Mm Çb İsale Hattında Yapılacak Deplase Hatları Bağlantısı Ve Vana Değişimi Sebebiyle Susuzluk Yaşanacaktır.

Başlama Tarihi : 20.10.2020 09:51

Bitiş Tarihi : Çalışmanın tahmini olarak 21.10.2020 tarihinde saat02:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANLARI

Kurak bir yaz geçiren İstanbul’da yağışlar beklendiği gibi olmadı. Eylül ayı içerisinde etkili olması beklenen yağışlar Ekim ayının sonlarına yaklaştığımız bugünlerde de etkisini göstermedi. 20 Ekim Cuma günü kentte güneşli bir hava hakimken yağmur ihtimali bulunmuyor. Hava çoğunlukla güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 23 derece olacak. Uzun zamandır şiddetli bir yağmurun görünmediği İstanbul’da barajlar kuruma noktasına geldi. Su seviyesinin düşmesiyle vatandaşlar İSKİ baraj doluluk oranı araştırdı. 20 Ekim Cuma günü İSKİ ortalama baraj doluluk oranı yüzde 21.12 seviyesinde yer alıyor.

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANLARI İÇİN TIKLAYIN