İŞKUR İUP OKUL TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU EKRANI: İUP Okul Temizlik Personeli Başvurusu Nasıl Yapılır?

İş Gücü Uyum Programı (İUP) projelerini takibe alan iş arayanlar için güncel liste geldi. 9 Eylül Pazartesi günü resmi olarak açılacak olan 2024-2025 eğitim öğretim yılı için okullara 120 bin temizlik görevlisi personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki, İŞKUR İUP okul temizlik personeli başvurusu nasıl yapılır? İUP başvuru şartları ne? İşte yanıtı..

İŞKUR İUP OKUL TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU EKRANI: İUP Okul Temizlik Personeli Başvurusu Nasıl Yapılır?

İŞKUR İş Gücü Uyum Programı (İUP) programı son dakika araştırması yapan vatandaşlar güncel ilanlara odaklandı. 2024-2025 eğitim öğretim yılında okullara 120 bin temizlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. İŞKUR MEB işbirliğinde yürütülecek olan personel alımında başvuru detayları belli oldu. Peki, İŞKUR İUP okul temizlik personeli başvurusu nasıl yapılır? İUP başvuru şartları ne? İşte İŞKUR İUP başvuru ekranı..

İŞKUR İUP OKUL TEMİZLİK PERSONELİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR bünyesinde yer alan İşgücü Uyum Programı (İUP) programı iş arayan bireyler ile işverenleri buluşturuyor. İUP ile Millî Eğitim Bakanlığı arasında yapılan iş birliğinde 81 ilde yer alan okullarda görevlendirilmek üzere toplam 120 bin kontenjan ayrıldı. Adayların 8 Eylül Pazar gününe kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor. Program sayesinde mesleki eğitimlerle birlikte kişisel gelişim ve iş sağlığı gibi konulara imkan veriliyor. Kadınlar, gençler, engelliler ve dezavantajlı gruplara yönelik olan bu programda katılımcılara günlük 566,73 TL ödeme yapılıyor.

İŞKUR İUP OKUL TEMİZLİK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: esube.iskur.gov.tr