İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI 2024 İSİM LİSTESİ: TYP Kura Sonuçları Nasıl Bakılır? İŞKUR TYP Kura Sonucu Sorgulama Ekranı

İş arayanların merakla beklediği TYP kura sonuçları isim listesi araştırılmaya başladı. Birçok kentte bulunan İŞKUR Toplum Yararına Programı (TYP) için yapılacak alımlarda sonuç sorgulama başladı. Peki, İŞKUR TYP kura sonucu açıklandı mı? İşte İŞKUR TYP kura sonuçları 2024..

İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI 2024 İSİM LİSTESİ: TYP Kura Sonuçları Nasıl Bakılır? İŞKUR TYP Kura Sonucu Sorgulama Ekranı

İŞKUR tarafından yürütülen Toplum Yararına Programı (TYP) kura çekimi ardından gözler sonuç sayfasına çevrildi. Haziran ayında başlayan TYP başvurularının ardından sıra sonuç sorgulamaya geldi. Kura çekimi ardından asil ve yedek listelerde adı olup olmadığını merak eden vatandaşlar araştırmaları hızlandırdı. Hatay, Ankara, Kastamonu, Konya, Diyarbakır illerinde İŞKUR TYP kura sonuçları isim listeleri belli oldu. Peki, TYP kura sonucu nasıl bakılır? İşte İŞKUR TYP kura sonuçları sorgulama ekranı..

İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI 2024 İSİM LİSTESİ

İŞKUR Toplum Yararına Programlar bünyesinde işbaşı yapacak olan vatandaşlar için bazı illerde alımlar tamamlandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından pek çok ilde yapılan TYP kura sonuçları için isim listesi erişime açıldı. TYP başvuru yapan adayların bulundukları şehirlerin il ve ilçe Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet adresi üzerinden sorgulama yapması gerekiyor. İŞKUR TYP kura sonuçları 2024 isim listesi için https://www.aile.gov.tr adresine girerek il il sonuçları öğrenebilirsiniz.

İŞKUR TYP KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur