Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Balaban içini döktü

Sezonun son güreşi olan Fethiye Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde ortalık karışmıştı. Final güreşi başladıktan kısa bir süre sonra Mustafa Batu’ya kule hakemleri ihtar vermiş, bunun üzerine Batu Kule hakemlerinin yanına giderek uzun süre tartışmıştı. Dönüşte de güreşe sert başlamasının ardından rakibi dualı çayırın “Sarı fırtına” lakaplı güreşçisi İsmail Balaban güreşi terk etmişti.

Sezonun son güreşi olan

RAKİBİN FAULÜ HAREKETLERİ NEDENİYLE ÇEKİLDİM

İsmail Balaban, rakibinin faullü hareketleri nedeniyle güreşlerden çekildiğini belitti. Başpehlivan İsmail Balaban, Mustafa Batu’yla takım arkadaşı olduğu için Batu’nun faullü hareket yapmasına sinirlendiği için çekildiğini açıkladı.

OLAYIN DAHA İLERİYE GİTMESİNİ İSTEMEDİM

Hayli sinirli olduğu gözlemlenen Başpehlivan İsmail Balaban, “Olayı saptırıyorlar. Mustafa Batu ile finalde karşılaşırken kendi takım arkadaşım olduğu için bana faul yaptı. Bana faullü hareket yaptı yakışmayan centilmenlik dışı hareket yaptı. Hırsının mı kurbanı oldu ne yaptıysa ben buna sinirlendim o yüzden olay büyümesin daha ileri noktaya taşınmasın diyerekten sahadan çekildim” dedi.

ŞIMARSAM 5 SAAT GÜREŞMEM, İLK TURDA ELENİRİM AYNI PARAYI ALIRIM

Başpehlivan Balaban faullü hareketlerin takım arkadaşının yapmasından ötürü olay farklı noktalara gitmemesi için güreşten çekildiğini belirtirken Balaban, “Seyircinin bir tanesi bana laf attı. Gerçi seyircinin yüzde 99’u İsmail Balaban diye tezahürat yaptı. Batu’yu zaten yuhaladılar beni desteklediler. Kürsüye de çıkmayacaktım. Başkan rica ettiği için çıktım. Ben giderken seyircinin biri laf attı bana hakaret etti. Sen yaşanan olayları gördün mü dedim, içerde ne oldu da ben bunu yaptım yenemeyeceğin muhabbetine getirdi.

2 İHTAR ALDIRMIŞTIM

Zaten ben yenecektim iki de ihtar aldırtmışım zaten. Özellikle bu hareketi takım arkadaşım yaptığı için çok zoruma gitti. Başka birisi yapsa, bende yaparım. Ancak takım arkadaşım yapınca bende karşılık versem iş farklı yerlere gidecekti. O yüzden çekildim sahadan. X birisi yapsa bende yaparım el ense vuruyorsa ben de vururum, tırpan vuruyorsa ben de vururum. Takım arkadaşım yapınca buna sinirlendim kürsüden sonra seyircinin biri bana laf attı.

BÖYLE BİRŞEY YOK!

Yok Acun’un programına git sen bilmem ne bende ona gittim içerde olanlardan haberin var mı diye sordum. Bu arada zaten o basın kurumu çekim yapıyor. Ben zaten o kuruluşa dava açtım. O yüzden de benim üzerime oynuyorlar. Gene beni çekiyorlar. Tabi ben de güzel bir şekilde konuştum, baktım yine telefonla çekiyorlar. Seki Güreşleri’nde olduğu gibi kendilerini uyardım. ‘Lütfen’ dedim. Telefondaki videoları silmesini istedim. Bir tanesi ben muhabirim dedi muhabir kartını göster dedim yok. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim. Gereksiz polemik olsun istemiyordum ben istemedikçe üstüme geliyorlar” dedi.

YAĞMURUN ALTINDA 5 SAAT GÜREŞTİM

Kimseye hakaret etmediğini sinirle giderken laf atılması sonucu olayın bu noktaya geldiğini belirten Balaban, “Polemiğin içine girmek istemiyorum. Muhabirim diyen kişiden sadece ricacı oldum hakaret etmedim, şiddet uygulamadım. Herkes de gördü bunu aslında. Hiçbir şey yapmadığımız halde yine de gündem oldu.

HAKLI SEBEPLERİM VAR

Güreşi bırakmışım hala oradan üstüme oynuyorlar. Güreşlerde zaten beni destekliyorlardı. Herkes neyin ne olduğunu gördü. Yapılan hareketleri de gördü hakemlerin ihtar vermeyişini. Oradan biri çıkıyor yok sen Acun’un programına git yok şımardın ben 5 saat yağmurun altında güreştim. Ben şımarmış olsam 5 saat o yağmurun altında güreşir miydim? İlk turda da elensem aynı kazancı sağlayacaktım. Ben şımarıklık yapmadım. Finale kadar geldim. Sadece takım arkadaşıma onun bana yaptığını yapmamak için güreşi bırakarak fedakarlık yaptım” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor'da Passolig taşıyan taraftar sayısı
Sıradaki Haber Kocaelispor’da Passolig artışı devam ediyor. Yoğun ilgi var…