Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Moğultay: Vurguncular vardır, ağızlarından fazilet düşmez!

İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay, son günlerde Türkiye gündemini sarsan yolsuzluk iddialarının ardından sosyal medya hesabı üzerinden göndermede bulundu.

İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı

Kocaeli’de artık her köşe başında, sokakta, kahvede, kafede konuşulan 250 milyon TL’lik MESEM yolsuzluğu Türkiye gündeminde. Şehrin son yıllarda görüp göreceği en büyük yolsuzluk olayına karışan çok önemli isimlerin varlığından söz edilirken, İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay, Kocaeli gündemini sallayan yolsuzluk iddialarının ardından gönderme yaparak dikkatleri üzerine çekti. Moğultay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,

“VİCDAN YOKSUNLUKLARI GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR”

“Toplum içindeki adaletsizlikler ve vicdan yoksunlukları gün geçtikçe artıyor. Fahişeler vardır, satmışlar vardır, vicdandan dem vurur. Vurguncular vardır, ağızlarından fazilet sözü düşmez. Çifte pasaportlular vardır vatan diye haykırır. Palikaryalar vardır, kahramanlık iddia eder. Bazı iyi niyet sahipleri de bunların hepsine inanır. Bu durumlar arasında huzur içinde yaşamak neredeyse imkansız.” ifadelerini kullandı.

“DEVLETİ SOYAN ANASINI SOYSUN”

Muhtar Moğultay, özellikle devlet kaynaklarının kötüye kullanılmasına ve yolsuzluklara dikkat çekti. “Kimse bu devletin 85 milyon insanının parasını çalıp kaçarak işin içinden sıyrılmaya çalışmasın.” diyen Moğultay, 500 milyonluk vurgunlara da atıfta bulunarak, “Devlet gerekeni yapmalı. Devleti soyan anasını soysun.” şeklinde sert ifadeler kullandı. Muhtarın bu çıkışı, geniş yankı uyandırırken Moğultay’ın hangi kesime veya olaya atıfta bulunduğu ve kime gönderme yaptığı merak ediliyor.