Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Moğultay’dan ilginç paylaşım

İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay, son günlerde Türkiye gündemini sarsan yolsuzluk iddialarının ardından göndermede bulunmuştu. Şimdi ise sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı..

İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı

Kocaeli’de artık her köşe başında, sokakta, kahvede, kafede konuşulan 250 milyon TL’lik MESEM yolsuzluğu Türkiye gündeminde. Şehrin son yıllarda görüp göreceği en büyük yolsuzluk olayına karışan çok önemli isimlerin varlığından söz edilirken, İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay, Kocaeli gündemini sallayan yolsuzluk iddialarının ardından gönderme yapmıştı. Şimdi ise sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaparak dikkatleri üzerine çekti.

“YARASI OLAN GOCUNUR”

Kıymetli dostlar önceki gün yaptığım paylaşımda Kocaeli’de yaşanan 500 milyon liralık vurgun olayında DEVLETİ SOYAN ANASINI SOYSUN demiştim..
Bu paylaşımın akabinde vakit geçirmeden hakkımda “muhtar mı mahalle kabadayısı mı”diye Haber yapıp sözlerimi üstüne alınanlar olmuş.
Umrumda mı kesinlikle değil.
Yarası olan gocunur.
“KAÇACAK DELİK ARAYACAKSINIZ”
Madem bu işlerle bir bağlantınız yok neden Sözlerimi üstünüze aldınız.
Kusura bakmayın ama biz sizin altında oturduğunuz klimayı da kimin aldığını üstünde oturduğunuz koltuğu da kimin aldığını ofisinizin kirasını kimin verdiğini çok iyi biliriz
Kişi kendinden bilirmiş işi.
Bu işin sonu çok güzel yerlere varacak.
Eminim sizde o an kaçacak delik arayacaksınız.