İSMAİL SAYMAZ SÖZCÜ'DEN NEDEN AYRILDI BELLİ OLDU: Gazeteci İsmail Saymaz Hangi Kanalda? İsmail Saymaz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Türk halkının sevdiği gazetecilerden olan İsmail Saymaz Sözcü'den ayrıldı. Sözcü yazarı ve Sözcü TV yorumcusu olan İsmail Saymaz kurumla yollarını ayırdı. Takipçilerini aldığı kararı açıklayan İsmail Saymaz yeni kurumunu duyurdu. Peki, İsmail Saymaz Sözcü'den neden ayrıldı? İsmail Saymaz hangi kanalda? İşte yanıtı..

İSMAİL SAYMAZ SÖZCÜ'DEN NEDEN AYRILDI BELLİ OLDU: Gazeteci İsmail Saymaz Hangi Kanalda? İsmail Saymaz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Genç yaşlarından beri gazetecilik mesleğiyle iç içe olan İsmail Saymaz Sözcü TV'den ayrıldığını duyurdu. 15 ay boyunca görev yaptığı Sözcü ile yollarını ayıran İsmail Saymaz yeni adresi belli oldu. Yeni dönemine güçlü bir başlangıç yapan İsmail Saymaz hangi kanalda merak konusu oldu. Çok sayıda vatandaş İsmail Saymaz Sözcü'den neden ayrıldı sorusuna yanıt aramaya başladı. Beklenene açıklama geldi. Peki, İsmail Saymaz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

İSMAİL SAYMAZ SÖZCÜ'DEN NEDEN AYRILDI?

Halk TV adresine geri dönüş yapan İsmail Saymaz X paylaşımında, "15 aydır çalıştığım Sözcü TV’ye ve Sözcü gazetesine bugün veda ediyorum. Sözcü Ailesi’ne teşekkür ederim. 1 Temmuz’dan itibaren eski yuvam Halk TV’de olacağım. Yazı ve haberlerime @halktvcomtr sitesinde devam edeceğim. Halk TV’de, kaldığımız yerden devam… Yolumuz açık olsun" dedi.

İSMAİL SAYMAZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

11 Temmuz 1980 Rize doğumlu İsmail Saymaz ilkokul ve lise öğrenimini Rize'de tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan İsmail Saymaz 15 yaşındayken yerel radyolarda edebiyat programları yapmaya başladı. Ardından yerel televizyon kanallarındaki tartışma programlarına katıldı. Gazetecilik hayatına ilk olarak Rize'de adım atan İsmail Saymaz İstanbul ve Konya gibi şehirlerde bulunan yerel gazetelerde çalıştı. 2002 yılında Radikal Gazetesi'nde görev yapmaya başladı. 16 Ağustos 2020 tarihinde Şeyda Sayar'la evlendi. Çiftin Boran adında bir oğlu var.

İSMAİL SAYMAZ (X) TWİTTER HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur