Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Yıldırım konuştu: Karamürsel neden kaybedildi? İhanet var mı?

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Nokta Gazetesine konuştu. Karamürsel neden kaybedildi? İhanet var mı?

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail

31 Mart yerel seçimlerinde Kocaeli’de önemli değişimler yaşandı. CHP İzmit ve Derince ile beraber AK Parti’nin elinde olan Karamürsel Belediyesini de kazandı.

EN BELİRLEYİCİ ÖZELLİK…

“Karamürsel’de seçim neden kaybedildi?” sorusuna yanıt veren Başkan İsmail Yıldırım, “Öncelikle Türkiye’de yaşanan seçim ortada. Vatandaş bir karar verdi. Demokrasinin gereği vatandaş sandığa gider, bir söz söyler. Ve vatandaş söyledi. Ama bu seçimin en belirleyici özelliği sandığa gitmeyen seçmen oldu. Hem Türkiye genelinde hem de Karamürsel özelinde böyle. Büyük bir çoğunluk sandığa gitmedi.

KARAMÜRSEL’DE DE SANDIĞA GİDİLMEDİ

Karamürsel’in kaybedilmesinin temel sebebi sandığa gidilmemesi. İnsanlar sandığa neden gitmezler? Ya genel ya da yerel siyasetle ilgili problemleri vardır. Ben dört dönem görevimi yaptım. Partimizin takdiriyle Mesut Çetinkaya görevlendirildi. Bu işler nasip. Nasibi yokmuş. İnşallah daha iyi makamlar kendisine nasip olacaktır. Mesut çok kaliteli bir kardeşimiz” dedi.

PAY ÇIKARIYOR MU?

“Karamürsel’de kaybedilen seçimden hiç kendinize pay çıkarıyor musunuz?” Sorusuna yanıt veren Yıldırım, “Mağlubiyet olduktan sonra Karamürsel’de AK Partili herkesin ne kadar sorumluluğu var. Benim de o kadar. Gönlüm çok rahat. Ben elimden gelen tüm imkanlarla adayımın arkasında durdum. Vicdan olarak çok rahatım” dedi.

DESTEK OLMADI, KÖSTEK OLDU MU BİLEMEYİZ

“AK Parti Karamürsel İlçe eski Başkanı Sait Mete’nin seçime etkisi olup olmadığı” şeklindeki sorumuzu yanıtlandıran Yıldırım, “Diğer konuyla alakalı spekülatif şeyler konuşuluyor. Kanıtlanmamış hiçbir şey benim için gerçek değildir. hiçbir seçim programına katılmayan, hiçbir programda belediye başkan adayının arkasında olduğunu göstermeyen, konuşmayan insana destek oldu denmez. Destek olmadı. Ama ne kadar köstek oldu bunu bilemeyiz. Şahsıyla alakalı genel düşüncelerim herkes tarafından malum.

GEÇMİŞTE KARAKTERİNİ GÖRMÜŞÜZ

Geçtmişte, 2-3 sene önce bu şahsın karakterini görmüşüz. Bunu büyüklerimize ifade etmişiz. Sonunda da bir şeyler net şekilde ortaya çıktı. Bu saatten sonra ne desek boş. Rabbim o yönetimin yardımcısı olsun. Hizmetin mükemmeli yok, her seferinde bir adım ilerleyecektir hizmet. İhtiyaçlar artacaktır. Yeni yönetim kendi tarzını ortaya koyacaktır” dedi.

HER OLUMLU HAREKETİN ARKASINDAYIZ

Karamürsel’de muhalefete düştüklerini hatırlatan Yıldırım, “Biz muhalefet olarak Karamürsel’de yaşayan AK Partililer olarak hizmet odaklı ve yapıcı bir muhalefet yapmak lazım. Bel altı vuranlar, onlar bunlar seçimde gördük ki tutmuyor. Çok yalan ve iftiraya şahit oluyoruz. Bizim karakter olarak böyle bir yapımız yok. Bundan sonra da yapılacak her olumlu hareketin arkasında duracağımızı ifade edebilirim.

20 SENEM GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR GEÇTİ

Ben bu halktan oy istedim. O zaman doğru yapan insanlar bugün yanlış yaptı deme şansım yok. Cumhurbaşkanımızın çok güzel ifadeleri var seçim akşamı. Arkasında duran bir insan olarak gurur duydum. Lidere yakışır şekilde konuşma gerçekleştirdi. 20 senem göz açıp kapayıncaya kadar geçti. 5 sene de geçecektir. Bizim hedefimiz 2029 seçimlerinde tekrar Karamürsel halkının gönlüne girerek emanet ettiğimiz, belediyeyi geri almak” açıklamasında bulundu.

Gündem Karamürsel… Sait Mete’den zehir zemberek açıklamalar!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…