Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsrail, Suriye’yi hedef aldı!

İsrail ordusu, Suriye’nin güneybatısında biri Hizbullah ile ilişkili olduğunu iddia ettiği “iki silahlı kişiye” saldırı düzenlediğini açıkladı.

İsrail ordusu, Suriye’nin güneybatısında

İsrail ordusu, Suriye’nin güneybatısında biri Hizbullah ile ilişkili olduğunu iddia ettiği “iki silahlı kişiye” saldırı düzenlediğini açıkladı. Ordudan yapılan yazılı açıklamada, Suriye’nin güneybatısındaki Kuneytra kentinde iki silahlı kişiye saldırı düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, İsrail’e ait bir savaş uçağının Kuneytra’da Hizbullah’ın Suriye kolunun Golan Dosyası Birimi’nden Ahmed el-Cebir adlı bir kişiyi hedef aldığı ifade edildi.

“DÜŞMANCA EYLEMLER”

Açıklamada ayrıca, Kuneytra kentine bağlı Er-Rafid beldesinde silahlı olduğu öne sürülen bir kişinin daha İsrail ordusunca vurulduğuna dikkat çekilerek, “Bu silahlı kişi, İran’ın işbirliği ve direktifiyle İsrail’e karşı düşmanca eylemler gerçekleştirmeye çalışıyordu.” ifadeleri kullanıldı. Suriye haber ajansı SANA İsrail’in, Şam-Kuneytra yolu üzerindeki Han Arnabe beldesinin doğu girişinde sivil bir araca saldırısı sonucu 2 Suriyelinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İsrail’in Lübnan’daki taşınabilir çağrı cihazlarına
Sıradaki Haber İsrail’den dijital saldırı! Cihazlara sızdı…