Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstanbul’da ‘minik etek’ kavgası bıçakla bitti

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, mini etek giyen bir kadının sokakta yaşadığı tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü.

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, mini

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 20.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, mini etek giyen kız kardeşine sokakta tepki gösteren bir komşu ile tartışmaya başlayan kişi, tartışmanın büyümesi üzerine bıçak çekti.

SÖZLÜ TARTIŞMA BÜYÜDÜ

Olay, mini etek giyen kadının komşusunun olaya müdahale etmesiyle başladı. Komşu, kadının kıyafetini eleştirip olumsuz yorumda bulununca, kız kardeşinin yanındaki kişi bu duruma tepki gösterdi ve aralarında sözlü tartışma başladı. Tartışma, hızla küfürleşmeye dönüştü ve bu sırada adamın eşi de kavgaya katıldı. Ortamın iyice gerilmesiyle birlikte, tartışmanın taraflarından biri bıçak çekti. Şahıs, komşularına yönelik tehditte bulundu ve bıçakla saldırdı. O esnada çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis, olay yerine kısa sürede intikal ederek, bıçaklı şahsı etkisiz hale getirip gözaltına aldı.

ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Olayın ardından güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bıçaklı saldırı ve polis müdahalesinin detayları yer aldı. Polisin yaptığı incelemenin ardından, bıçakla saldıran kişi gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kağıthane’de yaşanan bu olay, komşuluk ilişkileri ve toplumsal davranış normları açısından geniş çapta tartışmalara yol açtı.