Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstanbul’da yangın: Dumanlar 3 ilçeden görülüyor!

İstanbul Küçükçekmece’deki bir fabrikada yangın çıktı. Ekipler yangına müdahalede bulundu.

İstanbul Küçükçekmece'deki bir fabrikada

İstanbul Küçükçekmece’deki halı üretim fabrikasında saat 06.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi’nde çıkan yangının haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen yangına ekipler müdahale ederken, işçilerin ise kendi imkanlarıyla fabrikadan çıktığı öğrenildi.

DUMANLAR 3 İLÇEDEN GÖRÜLDÜ

Küçükçekmece’deki yangını söndürmek için ekipler 1 buçuk saatlik çalışma gerçekleştirirken, fabrika işçilerinden olan İrfan Akay ise olaya dair konuştu. Akay, “Çok üzgünüz sıkıntımız büyük. Gece vardiyasındaki arkadaşlarımdan duyup geldim. Bir yardımım dokunur diye. İtfaiyemizden Allah razı olsun yangını söndürdüler. İçeride çalışan işçiler vardı. Güvenlik görevlisi yangını söndürmeye çalışıyor. Söndüremeyince işçilere haber veriyor ve işçiler dışarı çıkıyor. İşçiler çıkınca da elektrikler kesiliyor” dedi.

Medya Tava’nın aktardığı bilgiye göre sabah saatlerinde çıkan yangının dumanı Bağcılar, İkitelli ve Gaziosmanpaşa’dan görülüyor.