Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstanbul’un ortasında skandal! Terörist Öcalan’ın posteri açıldı

Nevruz kutlamaları İstanbul Yenikapı Meydanı’nda gerçekleşti. Yenikapı’da gerçekleşen etkinlikler skandallarla gündem oldu. 

Nevruz kutlamaları İstanbul Yenikapı

Nevruz etkinliklerinin İstanbul’daki adresi bu yıl Yenikapı Meydanı oldu. DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayların Murat Çepni ve Meral Danış Beştaş açıklamalarda bulunurken, etkinliğe skandal görüntüler damga vurdu. Yenikapı’da düzenlenen Nevruz etkinliklerinde PKK Terör Örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterleri açıldı.

“BİZE ŞİRİNLİK YAPMAYIN”

DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi eşbaşkan adayı Meral Danış Beştaş İmralı’nın kapılarını açın diyerek; “Tecride son verin. Öcalan özgür olmalı. Nevruz özgürlüktür. Diyarbakır’da bize laf söyleyip gelip burada bize şirinlik yapmayın. Bu seçimde kırmızı kart gösteriyoruz. Kendimize oy vereceğiz, partimiz etrafında kenetleneceğimizi her fırsatta söylüyoruz” ifadelerini kullandı. DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayların Murat Çepni ise Kürt halkını yok sayanlara en büyük cevabı 31 Mart’ta vereceklerini söyledi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Yenikapı’daki etkinlikte skandal görüntüler de yer aldı. Terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterleri açıldı. Etkinlik sonrasında ise katılımcıların dağıldığı sırada polise mukavemet gösteren bazı kişiler gözaltına alındı.