Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstatistikleri paramparça ettiler!

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Türkiye Kupası heyecanı öncesi son maçında ligin iddialı takımlarından Galatasaray karşısında şov yaptı ve maçı 93-79 kazanarak 18. maçında 11. galibiyetine imza attı.

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol

AYŞE CORA ŞOV!

İzmit ekibi özellikle ilk yarıda yüksek isabet oranı ile oynadı. Maç, karşılıklı 3’lük yarışı ile başladı. İkinci yarıda ise özellikle pota altını kapatan İzmit Belediyespor galibiyete uçtu. İzmit Belediyespor’un 3 ismi 20 sayıyı aşarken maçın yıldızı 28 sayı, 6 ribaunt, 6 asist ile oynayan milli yıldız Ayşe Cora oldu. Öte yandan Khaalia Hillsman 24 sayı, 8 ribaunt, Jaime Nared ise 21 sayı, 11 ribaunt, 7 asistlik bir performans ortaya koydu.

BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ MORAL BULDULAR

Maçın ardından haklı bir sevinç yaşayan İzmit Belediyespor’da sporculardan Ayşe Cora üçlü çektirdi ve taraftarın sevgilisi oldu. İzmit Belediyespor’un genel şu isabet oranı da dikkat çekiciydi. 37 kez serbest atış çizgisine gelen kızlar buradan 30 sayı buldu. 2’lik isabet oranı 32’de 15, üçlük isabet oranı da 25’te 11 olan İzmit, Beşiktaş ile oynanacak olan kupa maçı öncesi özgüven ve moral depoladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi