İşte AK Parti’nin MKYK listesi. Kocaeli’den 4 isim MKYK’da, bir isim MDK’da

AK Parti’nin 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi gerçekleştiriliyor. Merakla beklenen MKYK listesine Kocaeli’den 4 isim girdi. Disiplin Kurulunda da Kocaeli’den bir isim var.

İşte AK Parti’nin MKYK listesi. Kocaeli’den 4 isim MKYK’da, bir isim MDK’da

AK Parti 4’üncü olağanüstü büyük kongresi gerçekleştiriliyor. Tarihi bir kalabalığın olduğu büyük kongrede Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kürsüden vereceği mesajlar merak ediliyor. Öte yandan en çok merak edilen konulardan biri de MKYK listesi. Nokta Gazetesinde gece yarısı yayınladığımız haber Serpil Yılmaz, İlyas Şeker ve Davut Coşkun Şiviloğlu’nun MKYK listesinde yer aldığını ifade etmiştik.

MEHMET ALİ OKUR

Kocaeli’den MKYK üyesi sayısı 3 değil 4 olduğu ortaya çıktı. Gebze bölgesinden, AK Parti’nin eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur da MKYK listesinde kendine yer buldu. Mehmet Okur’la birlikte MKYK’daki Kocaelili sayısı 4 oldu.

HALİT ÇOKAN DA LİSTEDE

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın yönetim listesinde, AK Parti’nin eski il başkan yardımcılarından Halit Çokan da yer aldı. Avukatlık mesleğini sürdüren Halit Çokan, 15 kişiden oluşan Merkez Disiplin Kurulu Asil üyesi oldu.

İŞTE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN YÖNETİM KADROSU

İşte AK Parti’nin MKYK listesi. Kocaeli’den 4 isim MKYK’da, bir isim MDK’da - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ