İşte dünür cinayetinde istenen ceza!

İzmit ilçesinde kızı ile ayrılma aşamasında olan ve evini basan damadının babasını göğsünden bıçaklayarak öldüren, 2 kişiyi de yaralayan sanık, "Her şey kazayla oldu, böyle olmasını istemezdim. Pişmanım" dedi.

İşte dünür cinayetinde istenen ceza!

İzmit Kuruçeşme Fatih Mahallesi 19. sokakta yaklaşık 3 sene önce meydana gelen olayda 25 yaşındaki Murat Geçer, 45 yaşındaki babası Murat Geçer ve amcaları E. ve B. Geçer ile birlikte kendisinden ayrılmak isteyen ve evi terk eden eşinin babası Yaşar L'nin (45) evine gitti.

GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Damat Murat Geçer evin önünde küfür ederek kayınpederi Yaşar L’nin kapısını kırdı. Aralarında yaşanan tartışmanın ardından Yaşar L, dünürü Murat Geçer’i göğsünden bıçakladı.

DAVA BUGÜN GÖRÜLDÜ

45 yaşındaki Geçer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Yaşar L ise olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Davanın duruşması bugün Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Mahkemede konuşan tutuklu sanık Yaşar L."Her şey kazayla oldu, böyle olmasını istemezdim. Meydana gelen olay sebebiyle pişmanım" dedi.

ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS SUÇU

Davanın ardından tutuklu sanık Yaşar L’nin dünürü Murat Geçer'i "kasten öldürme" suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapis, maktulün kardeşleri E. ve B'ye yönelik işlemiş olduğu "öldürmeye teşebbüs" suçundan ise 4 yıl 6 aydan 22 yıl 6 ay hapisle cezalandırılmasını talep etti.

“KONUT DOKUNULMAZLIĞI İHLALİ…”

Ayrıca amca E. ile B'nin ise sanık Yaşar L., 2 kızı ve eşine yönelik işlemiş oldukları "basit yaralama, hakaret, konut dokunulmazlığını ihlal etme, mala zarar" suçlarından cezalandırılması istendi.

İşte dünür cinayetinde istenen ceza! - Resim : 1

İşte dünür cinayetinde istenen ceza! - Resim : 2

İşte dünür cinayetinde istenen ceza! - Resim : 3

İşte dünür cinayetinde istenen ceza! - Resim : 4

Kaynak: HABER MERKEZİ