İşte Erdinç Şehit’in Belediye Derincespor için istediği rakam!

Belediye Derincespor’da Başkan Erdinç Şehit kulübün devri için görüşmelere devam ediyor. Şehit’in kulüp için istediği rakam belli oldu.

İşte Erdinç Şehit’in Belediye Derincespor için istediği rakam!

SON HAFTA LİGDE KALMIŞTI

İki sezon önce devre arasında kulübü Faruk Bayraktar ile birlikte alan ancak ön planda kendisinin yer aldığı Erdinç Şehit, kulübün yaşadığı sıkıntıların aşmasında ve 2. Lig’e çıkılmasında önemli bir pay sahibi olmuştu. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında 14 puan toplayan takım ikinci yarıda 26 puan topladı ve son maçta Denizlispor’u 2-1 mağlup ederek ligde kaldı.

ENGİN KOYUN DA BİR YAKINI İÇİN İLGİLENİYOR

Yeni sezon öncesinde sessizliğin hakim olduğu kulüpte Başkan Erdinç Şehit açık çağrı yaparak kulübü almak isteyenlerle görüşmelere hazır olduğunu deklare etti. Kocaelispor’un eski başkanı Engin Koyun da olmak üzere, Derince, Gebze, İstanbul, Siirt’ten yatırımcılarla görüşme sağlayan Erdinç Şehit’in kulüp için istediği rakamın tam 100 milyon lira olduğu öğrenildi.

ZAMAN DARALIYOR

Rakamı çok yüksek bulan yatırımcılar görüşmelerin tıkanması üzerinde girişimlerinden vazgeçti. Ağustos’un üçüncü haftasında başlayacak olan 2. Lig’de zaman hızla geçerken, Derince’de an itibari ile ortada teknik ekip ve futbolcunun olmaması endişe ile karşılanıyor.

Kaynak: Erdem Övüç