Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte Sezer’in projeleri!

Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer düzenlediği lansmanda projelerini tanıttı


Cumhur İttifakı Gölcük Belediye

Yerel seçimlere bir aydan kısa bir süre kaldı. Seçim sayacı ilerledikçe adaylar saha çalışmalarına devam ederken projelerini de açıklamaya başladı. Gölcük Belediyesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer bugün 17 Ağustos Spor Salonunda düzenlediği etkinlikte projelerini anlattı. Proje lansman toplantısına Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, KBB Eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediyesi eski Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, MKYK Üyesi İlyas Şeker ve Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, İlçe yöneticileri ve partililer katıldı.

“GÖLCÜK’E SAYISIZ YATIRIM”

Ali Yıldırım Sezer etkinlikte yaptığı konuşmada, “Gölcük kentsel dönüşümü çok önemli. Yer altında iki katlı otopark kullanılması şehrin otopark sorununa çözüm olacaktır. Gölcük’e yaptığı sayısız yatırım işi Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Önümüzdeki 5 yıllık dönem ile alakalı bir sunum yapıldı. Özellikle kentlerimiz depreme hazırlanması için nasıl gayret gösterdiğine ben şahidim” dedi.

“İKİ KATLI OTOPARKLAR”

Gölcük kentsel dönüşüm ile birlikte devam edecek projelerle birlikte yenilerini gerçekleştireceğiz. Yapılacak battı çıktı şehir içi trafiği rahatlatacak” dedi. Sezai Karakoç Caddesinde yapılacak üst geçidin kısa süre içinde biteceğini belirten Sezer, “Dere ıslahı ve yağmur suyu hatları ile ilgili çalışmalar var. Altyapı çalışmaları devam edecek. Kentsel dönüşüm alanlarının altında iki katlı otopark olacak” dedi.

“AVM İÇİN GİRİŞİMLER DEVAM EDECEK”

Donanma parkının alanını almak için 48 lojman inşa ettik. Gölcük Merkez ile sahil birbirine kavuşmuş oldu. Kentin nefes alacağı bir yer inşa edilecek” şeklinde konuştu. Hazırladıkları alışveriş merkezi alanının deprem ve pandemi nedeni ile yatırımcıların projeye yanaşmadığını ifade eden Sezer, “Bu projenin yapılması için terminal alanının taşınması gerekiyordu. Taşınması durumunda girişimimiz devam edecek. Olmaması durumunda alt katları ticari üst tarafı konut olacak şekilde Gölcük’e kazandıracağız” dedi.

“800 KİŞLİLİK KONGRE MERKEZİ”

“Büyükşehir Belediye Başkanımız ile görüştük. Gölcüğe bir konferans salonunun yakışacağını söyledi. Minimum 800 kişilik kongre merkezi Gölcük’e kazandıracağız” dedi. Yazlık ılıca tesislerini de projelerinden anlatan Sezer, “Yap işlet devret modeli ile gerçekleştireceğiz” dedi. Sözlerine devam eden Sezer, “Gençlerimiz için gençlik merkezleri yapılacak. Millet Bahçesi içinde bulunan alanda kısa süre içinde kitap kafe faaliyete geçecek” dedi.

“GÖLCÜK KAZANACAK”

Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları devam eden Saraylı’da restorasyon çalışmalarımız devam edecek. Okul bahçelerinde, sokaklarda ıyun alanları yapacağız. Kobis ile sahilde bisiklet sayıları artacak. Kadınlarımıza her zaman pozitif ayrımcılık yaptık yapmaya devam edeceğiz. Allahın izni ile Gölcük kazanacak.

“YARDIMSEVER İNSANLARIN KENTİ”

Depremde Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bölgede iz bırakmış.. Orada yapılanların takdir edilmesi bir yana bizler hakkında rızası için, sizlerin de duası için çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Gölcük yardımsever insanların kenti. Her şeyin en iyisine layık. 31 Mart’ta seçime gideceğiz. Bizler inanıyoruz. Zafer inananlarındır. Hem Kocaeli büyükşehir Belediyesinde hem de Gölcük Belediyesinde Allah’ın izni ile zaferi kazanan biz olacağız” dedi.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Tramway projesi kesinlikle bir an önce olmalı
    Eski sanayi alanı kesinlikle avm gelmeli. Tramway gelirse yatırımcılarda oraya avm yapar
    Gölcük izmit bisiklet yolu projesi. Tramway gelene kadarda kesinlikle bir an önce bisiklet yolu projesi gelmeli

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni eğitim öğretim döneminin açılmasıyla
Sıradaki Haber Kent Kart kuyruğunda yoğunluk var! Her yaştan insan orada