Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte Zafer Partisi’nin Başiskele adayı!

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Alper Gülebaş, partisinin Başiskele adayı oldu. 31 Mart seçimlerine haftalar kala belediye başkan adayları belli olmaya devam ediyor.

Zafer Partisi Kocaeli İl

Genel Başkanlığını Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisi’nin Başiskele adayı da belli oldu. İş insanı Alper Gülebaş Başiskele adayı oldu. Gülebaş genel seçimlerde de milletvekili aday adayı olmuştu. Alper Gülebaş, adaylığını şu ifadelerle duyurdu:

DESTEKLERİYLE…

“Bugün Zafer Partisi Genel başkanımız sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tensipleriyle, Genel başkan yardımcımız sayın Dr. Aslan Yaman’ın, il başkanımız Sayın Av. Ender Oğuz’un ve tüm Zafer Partisi Kocaeli teşkilatlarımızın destekleriyle.

“TEŞEKKÜR EDERİM”

En mühimi büyük Türk milletinin destekleri ile Kocaeli ilimizin Başiskele ilçesinde belediye başkan adayı olarak yola çıkmış bulunuyorum. Beni bu göreve layık gören ve desteğini esirgemeyen tüm hemşerilerime en kalbi duygularımla teşşekkür ederim.

“BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ”

Saygıdeğer Başiskele’li ve Kocaeli’li hemşerilerim. Uzun yıllardır köyünden ilçe merkezine, bin bir emekle mücadele ettiğimiz ilçemiz için bizde varız. Alın teri emek, adalet ve eşitlik için sizlere güvenle çalışacak ve her daim önce büyük Türk milletinin refahı için mücadele edeceğiz. Milletimiz için çıktığımız bu kutlu yolda desteklerinizi bekliyoruz. Var olsun büyük Türk milletinin Zaferi.”

ALPER GÜLEBAŞ KİMDİR?

1988 İstanbul doğumlu. İstanbul Ticaret Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu. Zirve Dağ Evi işletmesinin yöneticisi olan Gülebaş, şehit ve gazi dernekleri, bağımlılık ile mücadele dernekleri ve hemşeri dernekleri ile hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de tanınıyor.