Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşveren asgari ücret desteği ne kadar oldu 2024? Asgari ücret desteği kimlere verilir, nasıl alınır?

TBMM’ye sunulan İşsizlik Sigortası

TBMM’ye sunulan İşsizlik Sigortası Kanunu’nda değişiklik öngören kanun teklifi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, işsizlik sigortası konusundaki düzenlemeleri değerlendirerek, vatandaşlara müjdeli haberler verdi. İşte detaylar:

Geçtiğimiz yılın sonlarında global pazardaki abonelik ücretlerine yapılan zamların ardından, dijital yayın platformu Netflix, Türkiye’de fiyatlarını artırdı. Netflix’in resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, şirketin Türkiye’deki abonelik paketlerinin fiyatları artık 100 liranın altında bir seçenek sunmuyor.

Yapılan zamlar sonrasında “Temel Plan” fiyatı 99,99 TL’den 119,99 TL’ye, “Standart Plan” 149,99 TL’den 176,99 TL’ye yükseldi. 4K çözünürlük sunan “Özel Plan” ise 199,99 TL’den 229,99 TL’ye çıktı.

Belirtilen yeni fiyatlandırma şu an için sadece yeni abonelikler için geçerli. Mevcut aboneler ise bir süre daha eski fiyatlardan hizmet alabilecekler.

Netflix, Türkiye’de en son eylül ayında abonelik paketlerine zam yapmıştı. Ekim ayında yurt dışında abonelik fiyatlarını artıran şirket, o dönemde ülkemizdeki fiyatları değiştirmemişti. Şu anki zam, Türkiye’deki aboneleri etkileyerek fiyat politikasındaki değişikliği gösteriyor.