Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İSVİÇRE İTALYA MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ: TRT 1 Canlı Maç İzle İsviçre İtalya FULL KESİNTİSİZ! EURO 2024 İtalya İsviçre Maçı TRT 1 Tabii Canlı Yayın İzle

İsviçre İtalya maçı canlı izle şifresiz ekrana geldi. 29 Haziran Cumartesi günü oynanacak İsviçre İtalya maç kadrosu netleşti. Çeyrek final bileti için sahaya çıkacak olan rakipler Avrupa Şampiyonası heyecanını artırdı. İsviçre İtalya maçı için geri sayım başladı. İşte UEFA EURO 2024 Avrupa Şampiyonası İsviçre İtalya maçı canlı izle ekranı..

İsviçre İtalya maçı canlı

Avrupa Şampiyonası’nda günün adı İsviçre İtalya maçı canlı izle şifresiz karşılaşması oldu. Çok sayıda taraftarın takibine giren İsviçre – İtalya karşılaşması için kadrolar kuruldu. UEFA EURO 2024 Avrupa Şampiyonası İsviçre İtalya maçı canlı izle çeyrek final bileti kazanmak için kozlarını paylaşacak olan rakiplerin mücadelesi canlı yayın ekrana geldi. Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan TRT 1 canlı İsviçre İtalya maçı izle kaçırmayın. İşte İsviçre İtalya maçı canlı izle linki..

İSVİÇRE İTALYA MAÇI TRT 1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İSVİÇRE İTALYA MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ 

İsviçre -İtalya Avrupa Şampiyonası son 16 turu maçı bilgileri netleşti. Almanya’nın başkenti Berlin Olimpiyat Stadında oynanacak olan İsviçre vs İtalya karşılaşmasında hakem Polonyalı Szymon Marciniak oldu. Aynı ülkeden Tomasz Listkiewicz ve Adam Kupsik’in yardımcı hakem olarak görev yapacağı İtalya İsviçre maçı canlı izle full kesintisiz saat 19.00 olduğunda start alacak. TRT 1 ekranında canlı yayınlanacak olan İsviçre İtalya maçı linkten takip edebilirsiniz.

İSVİÇRE İLK 11

Sommer

Schar

Akanji

Rodríguez

Stergiou

Xhaka

Freuler

Aebischer

Ndoye

Embolo

Vargas

İTALYA İLK 11

Donnarumma

Di Lorenzo

Mancini

Bastoni

Darmian

Barella

Fagioli

Cristante

Chiesa

Scamacca

El Shaarawy