İSVİÇRE VE İTALYA maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

EURO 2024 İsviçre ve İtalya karşı karşıya geliyor. EURO 2024 maçlarını takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. İsviçre ve İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

İSVİÇRE VE İTALYA maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İki takımın son maçlarına bakıldığında, İsviçre'nin özellikle savunma anlamında iyi bir performans sergilediği görülüyor. Son beş maçında yalnızca bir mağlubiyet almışlar ve genellikle maçlarını berabere tamamlamışlar. Özellikle Estonya karşısında aldıkları 4-0'lık galibiyet, hücumda da etkili olabileceklerini gösteriyor.

İtalya ise daha dalgalı bir performans sergilemiş durumda. Son beş maçlarında iki galibiyet, iki beraberlik ve bir mağlubiyet almışlar. Özellikle İngiltere'ye karşı aldıkları 3-1'lik mağlubiyet dikkat çekici. Ancak, Kuzey Makedonya karşısında aldıkları 5-2'lik galibiyet, hücum güçlerinin yüksek olduğunu gösteriyor.

İSVİÇRE VE İTALYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

EURO 2024 heyecanı İsviçre ve İtalya maçıyla devam ediyor İsviçre ve İtalya Karşılaşması 19.00’da TRT1’de yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11’LER:

İSVİÇRE: Yann Sommer, Silvan Widmer, Manuel Akanji, Ricardo Rodriguez, Fabian Schar, Remo Freuler, Granit Xhaka, Michel Aebischer, Fabian Rieder, Breel Embolo, Dan Ndoye.

İTALYA: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Federico Dimarco, Riccardo Calafiori, Matteo Darmian, Alessandro Bastoni, Jorginho, Lorenzo Pellegrini, Nicolo Barella, Giacomo Raspadori, Mateo Retegui.

Kaynak: Hilal Sarıyar