Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İttifak açıklaması! “Kocaeli özelinde mutabakat sağlanacağını düşünüyorum”

Düzenlediği basın toplantısında yerel seçimlere değinen Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, genel merkez düzeyine mutabakat sağlanamazsa bile Kocaeli özelinde mutabakat sağlanabileceğini düşündüğünü ifade etti

Düzenlediği basın toplantısında yerel

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu bugün partisinin İzmit İlçe Başkanlığında haftalık olağan basın toplantısı düzenledi. Ülke ve kent gündemini değerlendiren Mutlu, ekonomi ve israflar üzerinden hükümete yüklendi. 

“KOCAELİ ÖZELİNDE MUTABAKAT”

Basın toplantısında yerel seçim ile ilgili sorulara yanıt veren Zafer Mutlu, “Biz seçime tek başına girecekmiş gibi iddialı çalışmaları yapıyoruz. Seçimde başarılı olunabilmesi için ittifakın önemli olduğunun altını çiziyoruz. İttifaklar olacaktır. Millet ittifakı paydaşlarının açıklaması oluyor. Bu konuda bir netlik yok. Başarı isteniyorsa ittifakın yapılması gerekiyor. İttifaktan yana olduğumuzu belirtmek istiyorum. Tablonun oluşmasını bekliyoruz ilçe başkanlarını il başkanları doğal adaylardır. Genel merkezler nasıl bir tablo takınıyor. Genel merkezler mutabakatta anlaşamazsa bile Kocaeli özelinde bir mutabakat sağlanabileceğini düşünüyorum” dedi. 

“OLDUĞUMUZ YERİ KAZANIRIZ”

İttifak dağılımı durumunda Saadet Partisinin iddialı olduğu ilçeler hangileri sorusuna yanıt veren Mutlu, “Hangi ilçede saadet partisinin çalışması söz konusu olursa saadet partisinin başarılı olur buna büyükşehir de dahil. Eğer bizde olursa büyükşehir veya ilçe ittifak dahilinde biz orada seçimi kazanırız” dedi.