İYİ Parti Antalya'da 150 kişi istifa etti!

İYİ Parti Antalya Muratpaşa ilçesinde 150 partili istifa ederek CHP'ye katıldıklarını duyurdu. Bunun üzerine İYİ Parti'nin Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi, istifa eden yönetim kurulu üyeleriyle birlikte CHP'li Ümit Uysal'ı destekleyeceklerini belirtti.

İYİ Parti Antalya'da 150 kişi istifa etti!

31 Mart seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. İYİ Parti cephesinde ise uzun süredir peş peşe istifalar yaşanıyor. Özellikle Antalya Muratpaşa'da İlçe Başkanı Erdal Özçivi öncülüğünde,150 partili istifa ederek CHP'ye katıldı. Aynı zamanda CHP'nin Muratpaşa Belediye Başkan adayı olan Ümit Uysal'a destek vereceklerini açıklayan İYİ Partililer, bu kararlarını CHP'nin seçim koordinasyon merkezinde düzenlenen bir törenle duyurdular.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

CHP'nin Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, gerçekleşen törende yaptığı konuşmada, "Antalya İttifakı'nın ilk kıvılcımı Muratpaşa'dan çaktı. Toplumsal beraberlik, beraber düşünme, beraber hayal kurma, iyiliği ve kötülüğü paylaşma, geleceğe umutla bakma, kalkınma, üretme, demokratik yaşam ve dayanışma duygusu tasfiye edilme durumunda. Bugün de ülkemizin umudunu, geleceğe olan güvenini, milletimizin birliğini ve beraberliğini, bağımsız ve adil bir yargı düzenini, kalkınmayı, dünyadaki medeni ülkelerden biri olabilme hayalini, birbiriyle dayanışma içinde olma duygusunu yeniden tahakkuk ettireceğiz." dedi.

ÜMİT UYSAL'A DESTEK

İYİ Parti'nin Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi, istifa eden yönetim kurulu üyeleriyle birlikte CHP'nin Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal'ı destekleyeceklerini belirtti. Özçivi, "Bu ittifakta Muratpaşa halkımız yer alıyor. Başkanımız Sayın Uysal’ın da dediği gibi ‘oy birliğini’, ’güç birliğini’ kurduk, el ele verdik. Şimdi yeni hedefler için birlikte, daha ileri adımlar atacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ