İYİ Parti Arnavutköy Belediye Başkan Adayı İsmail Yaşar kimdir? İsmail Yaşar kim, kaç yaşında, nereli?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Arnavutköy Belediye Başkan adayını açıkladı. İsmail Yaşar'ın kim olduğu ve kariyeri merak konusu oldu. İşte İYİ Parti Arnavutköy Belediye Başkan Adayı İsmail Yaşar'ın bilgileri:

İsmail Yaşar Kimdir? 1972 yılında doğan İsmail Yaşar, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler bölümünden mezun olmuştur. Kariyerine 1991-1999 yılları arasında İçişleri Bakanlığı'nda başlamış, ardından 1999-2012 yılları arasında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda görev yapmıştır. 2012 yılından itibaren uluslararası lojistik gümrük ve dış ticaret alanında faaliyet göstermektedir. İngilizce bilen İsmail Yaşar, evli ve 2 çocuk babasıdır.

İYİ Parti'nin İlçe Başkan Adayı Olarak Göreve Talip Olan İsmail Yaşar, Arnavutköy'de Ne Tür Projelerle Göreve Talip? İsmail Yaşar'ın Arnavutköy ilçesinde hayata geçirmeyi planladığı projeler ve vaatleri henüz açıklanmamıştır. Ancak, gümrük ve ticaret alanındaki tecrübesiyle ekonomik kalkınma, iş olanakları ve ticaretin geliştirilmesine odaklanması beklenmektedir.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in adaylık açıklamasıyla birlikte İsmail Yaşar, Arnavutköy halkına hizmet etmek üzere adaylık yarışına resmi olarak katılmıştır. Kampanya sürecinde projelerini ve hedeflerini açıklaması beklenen İsmail Yaşar, seçim sürecinde Arnavutköy'ün sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınmasına yönelik vizyonunu detaylandıracaktır.