Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti İl Başkanı Nusret Acur: 33 istifa var, kim aday gösterilse böyle olacaktı

İyi Parti İl Başkanı Nusret Acur, Körfez adayı olarak Azmi Cihat Hatipoğlu’nun açıklanmasının ardından yaşanan istifalarla ilgili Nokta Gazetesine açıklama yaptı

İyi Parti İl Başkanı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çarşamba günü grup toplantısında Körfez Belediye Başkan Adayını açıkladı. O isim eğitimci Azmi Cihat Hatipoğlu oldu. Ancak Hatipoğlu isminin açıklanmasının ardından partide bir istifa dalgası yaşanmaya başladı. Konuyla ilgili Nokta Gazetesine özel açıklamalarda bulunan İl Başkanı Nusret Acur, süreci doğal karşıladığını, kim aday gösterilirse göstersin, benzer bir tablo oluşacağını iddia etti. Öte yandan Acur, partiyi sosyal medya üzerinden eleştirenlere de uyarılarda bulundu.

HER TÜRLÜ TEPKİ GELECEKTİ

İşte İyi Parti İl Başkanı Nusret Acur’un o açıklamaları:
“Körfez’de 4 aday adayı arkadaşımız vardı. Hangisi aday gösterilse benzer tepkiler yaşanacaktı. Bizde de ufak tepkiler oldu. Şu ana kadar 33 arkadaşımız istifa etti. Bir başka arkadaş da aday yapılsa bu istifalar diğer taraftan da gelecekti. Herkesin beklentisine cevap vermek maalesef mümkün olmuyor.

KENDİ BAŞIMIZA BELİRLEMEDİK

Biz adayı kendi başımıza belirlemedik. Biz de çalışma yaptık. İlçe teşkilatımız da bir çalışma yaptı. Bu çalışmalar neticesinde de en ideal adayın, partimize en yüksek seviyede oy kazandıracak ismin Azmi bey olduğu üzerinde karar kıldık. Genel başkanımız Meral Akşener’in de takdirleriyle Azmi bey aday gösterildi.

SON DERECE YAKIŞIKSIZ VE ÇİRKİN BULUYORUM

Meclis üyelerinin, partideki aktif isimlerin basın sosyal medya yoluyla partililerin beyanlarını son derece yakışıksız ve çirkin buluyorum. Önümüzdeki hafta çok yoğun katılımlı bir üye kampanyasını başlatacağız. Ciddi manada partimize üye girişi de olacak. Seçim startını Karamürsel ve Gebze’den verdik. Önümüzdeki hafta da ilçe belediye başkan adaylarımız açıklanmaya devam edecek.

HERKES KAZANACAĞINI DÜŞÜNÜYOR, AMA SAHA ÖYLE DEĞİL

Bu tip gönül kırgınlıkları keşke olmasa ama bunun önüne geçme şansınız yok. Herkes kendinde aday olma hakkı görüyor ve kazanacağını düşünüyor. Ancak saha öyle değil. Bizim yaptığımız araştırma bunu gösterdi. Kimse bizim babamızın oğlu değil. Tek gayemiz İyi Parti’ye harcanan emeklerin boşa gitmemesi.”

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. İlçe ve ilin yaptığı çalışmayı paylaşabilirmisiz? 22 kasım çarşamba öncesi ve sonrası ilçe üye sayısını paylaşabilirmisiniz? Ve tüm partilerde aday adaylığı süreci başladı iyi partide neden olmadı? Bunları paylaşın konu kapansın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SEDAŞ’ın Kocaeli’de gerçekleştireceği bakım ve
Sıradaki Haber SEDAŞ duyurdu! 7 ilçe ama özellikle Darıca ve Kandıra…