Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti İl Başkanı Nusret Acur: Kocaeli’nin yükünü sırtlayacak nadir isimlerden biri

İyi Parti İl Başkanı Nusret Acur, ismi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığıyla geçen Raşit Emir Süer’le ilgili açıklama yaptı.

İyi Parti İl Başkanı

İyi Parti İl Başkanı Nusret Acur, Nokta Gazetesi’ne özel açıklamalar yaptı. Bir süredir adı İyi Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığıyla ilişkilendirilen 38 yaşındaki Raşit Emir Süer’le ilgili açıklama yapan Nusret Acur, önemli sözler sarf etti. Süer’in Kocaeli’nin yükünü sırtlayabilecek bir isim olduğunu ifade eden Nusret Acur şunları söyledi:

SOSYAL BİR KİŞİLİK

“Raşit Bey bizim arkadaşımız. Çok kıymetli bir dostumuz. Partimizin GİK üyesi. Sosyal bir kişilik, ülke genelinde tanınan sempatik ve düzgün bir arkadaşımız. Elbette ki genel başkan kimi takdir ederse bizim adayımız o olacak.

ALINMIŞ BİR KARAR YOK

Hafta sonu kampta sohbet esnasında adaylık meselesi de kendi aramızda gündeme geldi. Genel başkan Raşit beyin Urfa’nın Siverek ilçesine yazsa gidip görev alır. Bundan gocunacak bir isim değil. Ancak Kocaeli’yle ilgili alınmış bir karar yok.

EŞİ HARİCİNDE BAĞ YOK AMA…

Kocaeli’yle eşi haricinde bağ yok ama partinin bayrağını sırtlayacak nadir insanlardan bir tanesidir. Şu an için Kocaeli’yle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç görüşme yaptığımız arkadaş var. Önümüzdeki günlerde adayımızı belirleyeceğiz.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?