Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti İzmit’te yönetim tamam

Haluk Tamyüksel’in İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığına atanmasının ardından oluşturulan yeni yönetim kurulu, genel merkez tarafından onaylandı.

Haluk Tamyüksel’in İYİ Parti

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığına atanan Haluk Tamyüksel yönetim kurulu üyelerini belirledi. Tamyüksel atandığı günden itibaren Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Kamil Şirin, Geçmiş dönem İl ve İlçe Başkanları ve teşkilat üyeleri ile istişarelerde bulunarak güçlü bir yönetim listesi oluşturduklarını belirterek, “İzmit’in ve İzmitlinin sorunları, ihtiyaçları ve çözüm önerilerini tespit eden.

“HER MAHALLEDE HER SOKAKTA”

Kirli siyaset dilinden uzak, tamamen toplum çıkarlarına paralel bir siyaset anlayışıyla, İzmit’in her mahallesinde, her sokağında, her kaldırımında adından söz edilen, yaşadığı kente katkı koyan bir İYİ Parti İzmit İlçe teşkilatı hayal ediyoruz.

“GELİN BİRLİKTE İYİ OLALIM”

Bugünden itibaren; tüm küskünlükleri rafa kaldırıyor, gönlümüzü ve teşkilatımızın kapılarını İYİ Partimize kurulduğundan bugüne az ya da çok emek vermiş tüm gönüldaşlarımıza açıyoruz. İYİ Partimiz dün Milletimizin hangi ihtiyaçları vesilesi ile kurulmuş ise hepimiz biliyoruz ki o sorunlar her geçen gün daha da artmakta ve İYİ Partimize olan ihtiyaç dün olduğundan daha da fazladır. Gelin hep birlikte İYİ olalım, gelin Türkiyemizin bu kötü gidişine hep birlikte bir son verelim” dedi.