Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin’den kadın cinayetlerine tepki!

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin son günlerde artarak devam eden kadın cinayetleri ve sokak ortasındaki aleni istismar vakalarına ilişkin bir açıklama yayınladı.

İyi Parti Kocaeli İl

Son günlerde artarak devam eden kadın cinayetleri ve sokak ortasında aleni gerçekleşen istismar vakalarına ilişkin konuşan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin şunları söyledi, “Son günlerdeki vahşi kadın cinayetleri ve sokak ortasındaki aleni istismar vakaları hepimizi ziyadesi ile üzdü, öfkelendirdi. Ne yazık ki şiddet eğilimi ahlaki yozlaşmaya bağlı olarak hızla yükselmekte. Artık eğitim ve kültür politikalarımızın ana ekseni erdemli, vicdanlı, liyakat sahibi kuşaklar yetiştirmek değil.

‘ALTIN NESİL’ VURGUSU

Tüm bu şiddet ve hukuksuzluk sürecin aktörü ve onun zaman içinde değişen müttefiklerinin her zaman uzlaştıkları hususun; sadece biat eden, akıl yürütmeyen, insan sevgisinden uzak, haksızlığa alışık ve buna direnmeyen, aksine bu haksızlıkların kazanan tarafı olmaya çaba gösteren kişilerden müteşekkil bir toplum inşaası olduğunu da hiç unutmayalım. Bu toplum mühendisliği ile inşa edilen yeni sözde “altın nesil” ise kadını hiçbir zaman erkek ile eşit bir “birey” olarak görmeyecektir. Kadını sadece erkeğin zenginliği veya tarlası olarak gören zihniyetler kadın cinayetlerini ve aleni istismar girişimlerini sadece suçluyu şeytanlaştırarak oluşturdukları bu bataklığı görmezden gelmektedirler. Kadını değersizleştiren, erkeğin mülkiyeti olarak gören bu karanlık zihniyeti de yenmedikçe; kadın cinayetlerinin, istismar patlamalarının önüne geçemeyeceğiz. Değerli vatandaşlarımız sayılı gün çabuk geçermiş. Milletçe bir gün “Artık vakit tamam” diyeceğiz. Hiç şüphe etmeyin ki o zaman yok ettikleri kardeşlik hukukunu yeniden canlandıracak, daha özgürlükçü ve erdemlere dayalı bir demokrasi inşa edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türk Ruhu" dergisinin sahibi, araştırmacı-yaza
Sıradaki Haber Araştırmacı yazar hayata gözlerini yumdu