İYİ Parti Kocaeli'de şehitler için yürüyecek

İYİ Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanlığı 12 askerin şehit olmasından dolayı 28 Aralık'ta düzenleyeceği Gençlik Buluşması'nı ileri bir tarihe ertelediğini ve yürüyüş düzenleyeceğini duyurdu.

İYİ Parti Kocaeli'de şehitler için yürüyecek

Türkiye'de 12 askerin şehit olması sonrasında İYİ Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanlığı Gençlik Buluşması'nı erteledi ve yürüyüş düzenleyeceğini açıkladı.

İYİ Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şehitlerin olmasından dolayı Gençlik Buluşması'nın ertelendiği ve yarın saat 18.30'da İzmit Sabri Yalım Parkı'nda yürüyüş düzenleyeceklerini açıkladı.

"MAZERETSİZ BEKLİYORUZ"

İYİ Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; "İki günde 12 vatan evladımızı şehit verdik. Bu nedenle 28 Aralık'ta gerçekleşecek olan Gençlik Buluşması'nı ileri bir tarihe erteliyoruz. 12 şehidimiz için yarın saat 18.30'da İzmit Sabri Yalım Parkı'nda toplanarak yürüyüş gerçekleştireceğiz. Yürüyüşün ardından Kent Meydanı'nda kuran-ı kerim okutacağız ve lokma dağıtımı yapacağız. Gençlik teşkilatları ve tüm İYİ Partililer olarak katılımlarınızı mazeretsiz bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

İYİ Parti Kocaeli'de şehitler için yürüyecek - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ