İYİ Parti Körfez'de önemli istifa

İYİ Parti Körfez'den belediye başkan aday adayı olan daha sonra Azmi Cihat Hatipoğlu'nun aday gösterilmesi sonrası tepki gösteren İbrahim Ömer Toyran partisinden istifa etti.

İYİ Parti Körfez'de önemli istifa

İYİ Parti'nin Körfez'de tanınan isimlerinden olan ilçe kurucu başkanı İbrahim Ömer Toyran partisinden belediye başkan aday adayı olmuştu. İYİ Parti'nin belediye başkan adayının Azmi Cihat Hatipoğlu olarak açıklanmasının ardından duruma tepki göstererek, 'Parti kendi evlatlarını yiyor' diyerek paylaşım yapmıştı.

"KRALIN BENİ İSTİFA ETTİREMEZ"

Bu paylaşımın ardından bazı partililer Toyran'a tepki göstermişti. İbrahim Ömer Toyran bu durumun ardından eski il yöneticisi Cenk Erbil’e yönelik olarak “Beni istifa mı etmeye zorluyorsun. Etmiyorum kardeşim! Etmiyorum. Sen değil senin kralın beni istifa ettiremez” demişti.

"GÖRÜŞENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ"

İbrahim Ömer Toyran sosyal medyadan yaptığı paylaşımla istifasını duyurdu. İşte Toyran'ın istifa paylaşımı: "Bugün itibarıyla bütün partiler listelerini seçim kurullarına teslim ettiler. Süreç içinde beni ve arkadaşlarımı ziyaret eden, görüşen siyasi parti temsilcilerine teşekkür ederim.

"ETİK DEĞERLERİMİZ VE DİK DURUŞUMUZ..."

Arkadaşlarımla birlikte kendi içimizde yaptığımız değerlendirme sonucunda hiç bir partide başkan adayı olarak, ya da adayın listesinde meclis üyesi olarak yer almadık. Etik değerlerimiz ve dik duruşumuz sayesinde siyaset arenasında bir değerimiz olduğunu ve halkımızda bir karşılık bulduğunu gördük. Bu bizim en büyük kazanımımızdır.

"GAYRİ SİYASİ"

En güzel koltuk helal kazancınla ve kendi paranla satın aldığın koltuktur. Çok şükür ki rabbim bize bunu nasip etti. Milletime ve devletime ilkeli bir şekilde hizmet etme imkanı istisna olmak kaydıyla hayatıma gayri siyasi olarak devam edeceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun."

İYİ Parti Körfez'de önemli istifa - Resim : 1