İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural kimdir? Ramazan Uğural kim, kaç yaşında, nereli?

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural kimdir? Ramazan Uğural kim, kaç yaşında, nereli?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında İstanbul'un Maltepe ilçesi belediye başkan adayını açıkladı. İşte İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural'ın hayatı ve kariyeri:

Ramazan Uğural Kimdir?

1969 yılında Artvin'in Hopa ilçesinde dünyaya gelen Ramazan Uğural, dar gelirli bir ailenin beşinci çocuğudur. Rusya, Orta Asya ve Ukrayna'da başarılı yatırımlar gerçekleştirmesiyle bilinen işadamıdır. Maltepe ilçesine yönelik hizmet anlayışını iş dünyasındaki tecrübeleriyle birleştirmeyi hedefleyen Uğural, İYİ Parti'nin Maltepe Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiştir.

Kariyeri ve Başarıları: Ramazan Uğural, iş dünyasındaki başarılarıyla tanınmaktadır. Rusya, Orta Asya ve Ukrayna'da yaptığı yatırımlarla geniş bir iş ağına sahiptir. İYİ Parti'de 28. dönem İstanbul 1. bölge 27. sıra milletvekili adaylığıyla siyasi kariyerine adım atmıştır.

Maltepe ilçesi için projelerini ve vizyonunu henüz açıklamamış olsa da, iş dünyasındaki liderliği ve deneyimleriyle Maltepe'nin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı hedeflemektedir.

İYİ Parti'nin 7 Belediye Başkan Adayı: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında İstanbul'daki 3 ilçe başkan adayını açıklamanın yanı sıra diğer illerdeki adayları da kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, Arnavutköy'de İsmail Yaşar, Güngören'de Pelin Sellitepe Turan, Kocaeli Gebze'de Sadık Güvenç, Karamürsel'de Mehmet Baş, Erzurum Yakutiye'de Fatih Güney ve Isparta Şarkikaraağaç'ta Cemil Çiçek, İYİ Parti'nin belediye başkan adayları arasında yer alacak.