Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’de 8 ilçede ‘aday adayları’ hazır!

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, 8 ilçede belediye başkan aday adaylarının belirlendiğini ifade etti.

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, bugün partisinin il binasında olağan basın toplantısı düzenledi. Ülke ve kent gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Acur’a Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ve Çayırova ilçe Başkanı İlhami Bayrak eşlik etti.

“ADAY TANITIM TOPLANTISI YAPILACAK”

Partimizin seçime tek başına girme kararlılığı devam ediyor. Genel Başkanımızın da katıldığı bir toplantıda adaylarımızı duyuracağız. Büyükşehir adayımız netleştiği an ilçe belediye başkan adaylarının da açıklanacağı bir toplantıda açıklanacak. Açıklama tarihi Kasımın başını bulacak. 8 ilçemizde aday adayımız belirlenmiş durumda. Büyükşehir adaylığı ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte. Bir aday tanıtım toplantısı yapacağız” dedi.

“ADAY ADAYLARI BELİRLENDİ”

Gebze, Darıca, Çayırova, Diloavası, Körfez, Karamürsel, Kandıra, Gölcük ilçelerinde aday adaylarımız belirlendi. Çayırova ilçe başkanımız İlhami Bayrak Aday olma yolunda görevinden ayrılacaktır. Darıca ilçe başkanını görevinden ayrılacaktır. Dilovası ilçe başkanımız görevinden ayrılacaktır. Bir de Gölcük ilçe başkanımız görevinden ayrılacaktır. 4 ilçe başkanımız görevlerini devredecek. Dilovası’nda bir arkadaş yönetim içerisinde atanacak. Diğer ilçelerde ise yönetim içerisinde bir arkadaş seçilerek ilçe başkanlığı görevine getirilecek. Adayların belirlenmesi süresince en önemli kıssas ilçe yöneticileridir” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?