İYİ Parti'de bir istifa daha: Bizi konuşamaz hale getirmiştir

31 Mart'a az bir zaman kala İYİ Parti'deki istifa depremi devam ediyor. Kocaeli'de son olarak İzmit İlçe Başkanlığı'na da aday olan Hakan Tamer istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti'de bir istifa daha: Bizi konuşamaz hale getirmiştir

İYİ Parti bir yandan adaylarını açıklarken diğer taraftan da istifa haberleri gelmeye devam ediyor. İYİ Parti Kocaeli'de bir isim daha istifa etti. Partide İzmit İlçe Başkanlığı için aday olan Hakan Tamer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini açıkladı.

"SOKAKTA KONUŞAMAZ HALE GETİRMİŞTİR"

Tamer sosyal medyadan yaptığı açıklamada; "4 yılı aşkın bir zaman İYİ Parti ailesinin bir ferdi olarak sabır ve gayretle karınca misali partim için sokakta, çarşıda pazarda hiç bir kişiyi eş geçmemecesine gücüm yettiğince gayret ettim. Ancak malum MASA Krizi, Kurultay konuşmaları ve sonrasında takip eden partiye puan kaybettiren çıkışlar bizi sokakta konuşamaz hale getirmiştir" dedi.

KONGREYİ VE DELEGE SEÇİMLERİNİ İŞARET ETTİ

Tamer ayrıca yaptığı açıklamanın devamında; "Delege seçimi ve bilhassa İLÇE kongre sürecindeki yaşanan olumsuzluklar ve partiyi toparlamakla alakalı çıkış beklentimiz karşılıksız kalmıştır Dolayısıyla bu akşam itibarıyla İYİ Parti den basın ve sosyal medya aracılığıyla istifa etmiş bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'de bir istifa daha: Bizi konuşamaz hale getirmiştir - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ