İYİ Parti’de ilçe başkanı bırakıyor!

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar’ın görevi bırakacağını duyurdu

İYİ Parti’de ilçe başkanı bırakıyor!

SERHAT GÜNEŞ- İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, bugün partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi. Ülke ve kent gündemini değerlendiren Acur, ilçe teşkilatlarındaki istifaları ve görev değişiklikleri hakkında bilgi veren Başkan Acur, Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar’ın da görevini bırakacağını ifade etti.

GEBZE’DE YENİ İLÇE BAŞKANI

Acur yaptığı açıklamada, “Partimizi üçüncü olağan kongresini gerçekleştirdi. İlimizden Cumali Durmuş Bey Genel İdare Kuruluna seçildi. Yedek üye olarak ise eski gençlik kolları başkanımız seçildi. Bizler de ilçelerimizde ve ilimizde yapılandırmamızı yapacağız. Bu kadrolar partimizi yerel seçimleri taşıyacak kadrolar olacak. Gebze ilçemizde ilçe başkanımız istifa etti. Dün bir araya gelerek tüzük gereği ilçe başkanı belirlendi. İlçe sekreteri Avukat Uğur Demir ilçe başkanlığı görevine seçildi.

İKİNCİ DEĞİŞİM

Bir ilçemizde daha değişim olacak. 4 yıldır ilçe başkanlığı yapan Ayşe Rüzgar Başkanımız görevini bırakacak. Bizlerle parti ile herhangi bir sorunu yok. Artık dışardan destek olmak istiyor. Önümüzdeki hafta görevini bırakacak. Yönetim kadrosu içinde bir arkadaş çıkarsa değerlendireceğiz, olmazsa dışardan atama yapacağız” diyerek diğer ilçelerde adayların stabil olduğunu ifade etti.