İYİ Parti’de istifalar sürüyor! İlçe başkan adayıydı partiye veda etti…

31 mart seçimlerinde İYİ Parti’nin Gölcük Belediye Başkan adayı olan İsmail Aynacı da partisinden istifa etti.

İYİ Parti’de istifalar sürüyor! İlçe başkan adayıydı partiye veda etti…

İYİ Parti’de seçim yenilgisiyle başlayan kriz devam ediyor. Genel Başkan Meral Akşener’in yerine Müsavat Dervişoğlu’nun partinin başına geçmesiyle istifa dalhası daha da hızlandı. İYİ Parti Kocaeli’de şimdi de İsmail Aynacı istifa etti.

BAŞKAN ADAYIYDI

İYİ Parti Gölcük ilçe başkanlığı da yapan İsmail Aynacı yerel seçimlerde ilçenin belediye başkan adayı olmuştu. Aynacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İYİ Parti’ye veda etti. Aynacı yerel seçimlerde yüzde 5.06 oranında oy almıştı.

“AYRILMAK KOLAY DEĞİL”

İsmail Aynacı yaptığı paylaşımda, “Bir Allah’a ısmarladık benden.. Bu veda kolay bir karar değil. 7 yıl önce insanların bırakın partiye üye olmayı konuşamadığı bir ortamda bir çok zorluğa rağmen bu yola baş koyduk. Bir bebek gibi ellerimizle büyüttüğümüz, her kademesinde karşılıksız, çıkarsız çalıştığımız İYİ Partimizden ayrılmak kolay değil. Ayrılığa sebep sayarak devam eden arkadaşlarıma saygısızlık yapmak istemiyorum.

“SIRTIMIZA BASANLARA HAKKIMIZ HELAL DEĞİL”

Emeklerimizi çöpe atanlara (Genel merkezde bulunanlar),sırtımıza basarak şahsi ikballeri için yol yapanlara hakkım helal değildir. 7 yıl boyunca görev yaptığım ilçe yöneticilerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, meclis üyelerimize, gönüllerimize oyları ile destek verenlere,İl ve ilçe başkanlarımıza verdikleri ekmeklerinden ötürü teşekkürü borç biliyor haklarımı helal ediyorum. Bu süreçte bana destek veren tüm arkadaşlarımızında haklarını helal etmesini istiyorum. Allah'a ısmarladık” sözlerine yer verdi.

İYİ Parti’de istifalar sürüyor! İlçe başkan adayıydı partiye veda etti… - Resim : 1

Kaynak: Cansu Albayrak Kızılkaya