İYİ Parti'de seçim hazırlıkları; Seçim mesajı verildi

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partilerdeki çalışmalar devam ediyor. Bir yandan adaylıkların açıklandığı siyasi partilerde diğer taraftan da seçimde yapılacaklar masaya yatırılıyor. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı da bu kapsamda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın'ın katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

İYİ Parti'de seçim hazırlıkları; Seçim mesajı verildi

Mayıs 2023'ün ardından Türkiye'de siyasetin gündemi bir kez daha seçim oldu. Büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarının yanı sıra belediye meclis üyeleriyle, mahalle muhtarlarının belirleneceği yerel seçimlerde siyasi partilerdeki hazırlıklar da devam ediyor. Partiler, bir yandan adaylarını açıklarken, diğer taraftan da seçimde yapılacak olan çalışmaları değerlendiriyor. İYİ Parti Kocaeli'de de bu kapsamda Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın'ın katıldığı bir toplantı gerçekleşti.

İYİ Parti'de seçim hazırlıkları; Seçim mesajı verildi - Resim : 1

Yerel seçim sürecinin masaya yatırıldığı toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, İstanbul Milletvekili Ersin Beyaz, Genel İdare Kurulu Üyesi Cumali Durmuş ve Teşkilat Koordinatörü Adnan Sinan Çakıroğlu katılım sağladı.

İYİ Parti'de seçim hazırlıkları; Seçim mesajı verildi - Resim : 2

ADAYLAR KATILIM SAĞLADI

İl Başkanı Nusret Acur ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin’in de hazır bulunduğu programa il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları, gençlik ve kadın kolları, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları katıldı. Yerel seçimlere dönük fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda İYİ Parti, “Kocaeli’de yerel seçimlere hazırız” mesajı verdi.

İYİ Parti'de seçim hazırlıkları; Seçim mesajı verildi - Resim : 3

Kaynak: BÜLTEN