İYİ Parti’den istifa eden 30 kişi AK Parti’de

Ak Parti Körfez Danışma Kurulu toplantısında İYİ Parti’den istifa eden 30 kişiye AK Parti rozeti takıldı

İYİ Parti’den istifa eden 30 kişi AK Parti’de

Yerel seçimlere kısa bir süre kala AK Parti Kocaeli Teşkilatı danışma kurulu toplantılarına başladı. Körfez İlçe Başkanlığı 102’inci genişletilmiş danışma kurulu toplantısı bugün akşam saatlerinde Körfez Tütünçiflik Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantıya Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MKYK Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, İl Başkanı Şahin Talus, Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran, eski il başkanı Abdullah Eryarsoy, İlçe Başkanları, İl Yöneticileri, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

“TÜRKİYE GEREĞİNİ YAPTI”

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, büyükakın’a hayırlı olsun temennisinde bulunurak konuşmasına başladı. Talus konuşmasında, “Başkanımız teşkilatların, Cumhur İttifakının her zaman yanında oldu. 2023 önemli bir süreçti. Milletvekilliğin aday adaylığı süreci ve seçim süreci. 6’lı masa, 8’li masa, Kandil’e el sallayanlar biz geliyoruz diyordu. Bizim liderimiz milletin terazisini biliyordu. Türkiye gereğini yaptı Kocaeli Gereğini yaptı. Belediye Başkan aday adaylarımız da burada. Aday adayı kardeşlerime de teşekkür ederim.

“BİZ ONLAR GİBİ DEĞİLİZ”

Aday adayı olan kardeşlerimiz bu koltuğa bir kişinin oturacağını biliyor. Şener Başkanım da aday adayı oldu ona nasip oldu. Ben de aday adayıydım bana nasip olmadı. Biz onlar gibi değiliz. Birbirlerine söylediklerini görüyorsunuz . Biz Cumhur İttifakı olarak kenetlenmiş durumdayız. Ben Cumhurbaşkanımız’a söz verdiğimde Cumhurbaşkanım 13-0 yapacağız dedim Bunu derken size güvendim. İl Başkanı olarak her zaman söylüyorum. Allah’ın izni ile 13 sıfır yapmak için gece gündüz çalışacağız. Bizim sevdamız Türkiye sevdasıdır” dedi.

YENİ ÜYELERE ROZET

Daha sonra İYİ Parti’den istifa eden ve AK Parti’ye üye olan 30 isme rozet takıldı. İYİ Partililerin yanı sıra CHP’de Gençlik Kolları Başkanlığı Ercan Yanıktaş’a da rozet takıldı.

İYİ Parti’den istifa eden 30 kişi AK Parti’de - Resim : 1

İYİ Parti’den istifa eden 30 kişi AK Parti’de - Resim : 2

İYİ Parti’den istifa eden 30 kişi AK Parti’de - Resim : 3

İYİ Parti’den istifa eden 30 kişi AK Parti’de - Resim : 4

Kaynak: HABER MERKEZİ