İYİ Partili isim Saffet Sancaklı’ya sahip çıktı!

İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Prof Dr. Levent Akçay İstifası istenen Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’ya sahip çıktı.

İYİ Partili isim Saffet Sancaklı’ya sahip çıktı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın, “Kocaeli’de 13 adayın 13’ü de AK Parti’den olursa ben Kocaeli’ye gelmeyeceğim, seçim çalışmalarına destek vermeyeceğim” sözlerinin ardından genel merkez Sancaklı’nın istifasını istemişti. Siyaset gündemine bomba gibi düşen gelişmelerinde ardından İl Yöneticileri ve Ülkü Ocakları genel başkan Devlet Bahçeli’ye bağlılık mesajı yayınladı.

SAHİP ÇIKTI

2015 yılından beri Kocaeli Milletvekili olan ve daha öncesinde İstanbul’dan Milletvekili Aday adayı gösterilen Saffet Sancaklı’ya İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu üyesi Prof Dr. Levent Akçay sahip çıktı. Sancaklı’nın dürüst bir insan olduğunu ifade eden eden İYİ Parti Marmara Bölgesi Sağlık Akçay, seçim bölgesindeki insanların taleplerini dillendirdiğini ifade etti.

“DEMOKRASİ NEREDE?”

Akçay konu ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Dürüst insandır Sn Sancaklı. 2011 milletvekili adaylığımızda kendisi 2. Bölgede aday olmasına rağmen 1. bölgede Pendik ve çevresindeki seçim çalışmamızda bize çok yardımcı olmuştu. Sonradan Kocaeli vekili olduğu için dürüstçe Cumhur ittifakından Kocaeli de MHP ve ilçelerden adaylık karşılığındaki istemişse bunda ne kötülük var mı? Demokrasi nerede? Seçim bölgesi için istek bulunmayacak mı? Kocaelini temsil etmiyor da Marsdakileri mi temsil ediyordu?” dedi.

İYİ Partili isim Saffet Sancaklı’ya sahip çıktı! - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ