İYİ Partili Meclis Üyesinden önemli iddia! “Muhalefet gözüküp arka planda işi götürüyorlar”

Körfez Belediye Meclisi İYİ Partili Meclis Üyesi Ender Oğuz, bazı muhalefet meclis üyelerinin arka planda belediyeler ile iş yürüttüğünü iddia etti

İYİ Partili Meclis Üyesinden önemli iddia! “Muhalefet gözüküp arka planda işi götürüyorlar”

İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Ender Oğuz, sosyal medya hesabından oldukça ilginç bir çıkış yaptı. Yaptığı paylaşımlar ile zaman zaman iktidara yüklenen Oğuz, bu sefer yaptığı paylaşımda muhalefete yüklendi. İsim vermeden önemli iddialarda bulunan Oğuz, isim vermeden bazı muhalefet meclis üyelerine yüklenerek, “Onca insan ekranlarda muhalefet gözüküp de arka planda yolunuza bakın diye mi mücadele etti?” diye sordu.

“İKTİDAR MECLİS ÜYELERİ YOLUNDA

İYİ Partili Oğuz yaptığı paylaşımda, "İktidar meclis üyelerini zaten geçiyorum bazıları her daim yolunda. Eşini dostunu belediyeye işe aldıran mı, belediyeden ihale alan aldıran mı, belediyenin imkanları ile kendi özel işlerini yaptıran mı, hiç bir şey yapmadan düzenli maaş alan mı ne ararsan dolu!

“MUHALEFETE NE OLUYOR?”

Ama arkadaşlar siz Muhalefetsiniz size ne oluyor? Onca insan siz akrabalarınızı belediye sokmak için 7/24 birilerine yalakalık yapın diye mi, kapalı kapılar arkasında iktidar meclis üyeleri ile ticaret yapın diye mi, rakı masalarında yol arkadaşlarınızı satın diye mi, ekranlarda muhalefet gözüküp de arka planda yolunuza bakın diye mi mücadele etti? Emek harcadı!

“OTURDUKLARI YERDEN LİSTE YAPARLARSA SONUÇ BU”

Körfez’i tanımadan bilmeden oturduğu koltuktan emir vererek liste yaparlarsa büyükleriniz zaten başka bir sonuç beklenmezdi. Ve şimdi ben bunları söylüyorum diye eğer birileri benim hakkımda kötü konuşacak ise konuşmazlarsa zerre insan değiller. Bizim şiarımız nettir; Yanlış bildiğimiz yolda; herkesle yürüyeceğimize, doğru bildiğimiz yolda; gerekirse tek başına yürüyeceğiz ama dünya nimetleri için kimseye Eyvallah etmeyeceğiz!" ifadelerini kullandı.