İyi Partili meclis üyesinden şok istifa!

Meral Akşener’in genel başkanlığını yaptığı İyi Parti’de kan kaybı devam ediyor. İYİ Parti Gebze'nin önemli isimlerinden Kayhan Özler, istifa etti.

İyi Partili meclis üyesinden şok istifa!

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ciddi oy kaybı yaşadığı için İyi Parti Gebze Teşkilatında İlçe Başkanı Burak Uluköylü yaklaşık 15 gün önce hem görevinden hem de partisinden istifa etmişti. Meral Akşener’in genel başkanlığını yaptığı İyi Parti’de bu gece yine bir istifa haberi geldi.

İSTİFA ETTİ

Gebze'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve aktif siyasetin içinde yer alan Gebze Ticaret Odasında yönetim kurulu başkan yardımcısı Kayhan Özler, kurucusu olduğu partisinden istifa ettiğini duyurdu.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Özler’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Gebze kamuoyunun dikkatine;

Meclis üyesi olarak görev aldığım İYİ Parti üyeliğinden gerek gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum”

KAYHAN ÖZLER KİMDİR?

07.07.1974 tarihinde Gebze’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gebze’de tamamladıktan sonra, 1940’lı yıllardan beri devam eden, aile şirketine dahil oldu. 1980’li yılların sonuna doğru kurulan ve 2000’li yılların başına kadar devam eden kaba inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinin genişlemesinde büyük katkılar sağladı. Aileden devir aldığı girişimcilik ruhu, 1999 yılında farklı bir sektör olan perakende satış mağazalar zincirine yönelerek, bugün Gebze’nin en geniş bayi ağına sahip ÖZLER KARDEŞLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI adı altında Siemens ve Samsung bayilik zinciri mağazalarının ilki olan Gebze Merkez mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 2022 yılı sonu itibari ile toplam 8 mağaza ile Gebze, İzmit, İstanbul ve Çayırova’da müşterilerine ulaşmaya devam etmektedir.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Gebzeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi

Gebze Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi

Tayfunspor Yönetim Kurulu Üyesi

İyi Partili meclis üyesinden şok istifa! - Resim : 1