Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Partili yöneticiden AK Partili yöneticiye Şanbaz Yıldız teşekkürü!

İyi Parti İl eski Başkanı Şanbaz Yıldız’ın ani vefatı kenti derinden sarstı. Yıldız cenazesinde tüm siyasi partileri birleştirdi. Her kesimden vatandaş, Yıldız’ı son yolculuğuna uğurlamak için Yahyakaptan Camiinde geldi

İyi Parti İl eski

İyi Parti İl eski Başkanı, vefatından bir gün önce İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı 5. Bölge Koordinatörü olarak görevlendirilen Şanbaz Yıldız, Pazar akşamı geçirdiği kalp krizi nedeniyle evinde vefat etti. Şanbaz Yıldız’ın vefatı sadece İyi Parti’yi değil, Kocaeli’yi hüzne boğdu. 60 yaşındaki Şanbaz Yıldız’ın cenazesi Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Yahyakaptan Camiinden kaldırılarak Kent Mezarlığına defnedildi.

HERKES CENAZEDEYDİ

Şanbaz Yıldız’ın cenazesi kentin farklı kesimlerini bir araya getirdi. Siyasetten iş dünyasına, spordan sosyal hayata, tanınmış birçok yüz Yıldız’ın cenazesindeydi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de yol arkadaşının cenaze törenine katıldı. Cenazenin ardından bugün İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Ufuk Turan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Selim Çoban’a, “Kardeşim” diyerek teşekkür etti.

HAKKINI HELAL ET

Şanbaz Yıldız’ın vefatının ardından yoğun bir çalışma yapan Selim Çoban için Ufuk Turan şu ifadeleri kullandı:
“Teşekkürler Selim Çoban. Bu şehirde siyaset üstü bir dostluk ve kardeşlik vardı.Şanbaz başkan rahmetli olduğu akşam evine ilk gidenlerden biriyim.Eve gittiğimde sevgili kardeşim Ak Parti İl Başkan Yardımcı Selim Çoban bir elinde telefon bir elinde sitenin kapısının kumandası oradan oraya koşturuyordu.Şanbaz başkanı o gece Kent mezarlığı morguna yerleştirene kadar yapılması gereken her şeyi yaptı.Eve döndükten sonrada bizimle beraber gece yarısına kadar bekledi.Ben her zaman söylerim bu kentin bir hafızası vardır.İzmit’li olmak iyidir güzeldir.Hakkını helal et kardeşim iyiki varsın.”