Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’nin kurucularından biri daha istifa etti!

İYİ Parti’de sular durulmuyor. Dün partiden ayrılan Koray Aydın’a yakın isimlerden olan ve partinin kurucuları arasında yer alan o isim de istifa etti.

İYİ Parti'de sular durulmuyor.

İYİ Parti’de yaprak dökümü devam ediyor. Koray Aydın’ın istifasının ardından partinin kurucu isimlerinden biri daha istifa etti. İYİ Parti 27. Dönem Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral partisinden ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İYİ Parti’nin eski Genel Başkanı Meral Akşener ve mevcut genel başkan Müsavat Dervişoğlu’na eleştirilerde bulunan Oral, veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

“YÖNETİM, TOPLUMU KUCAKLAMAK YERİNE DAR KADROCULUĞU TERCİH ETTİ”

“Memleketim Ahlat’tan çok büyük bir mana, umut ve inançla yola çıkan İYİ Parti; başta Türk milliyetçileri olmak üzere toplumumuzun her kesimi için bir siyasi alternatif olmuş, her eğilimden vatandaşımızı bir çatı altında barındırmayı başarmıştı. İYİ Parti ‘partilerden bir parti’ olmadığını bütün Türk milletine göstermişti. 1 Nisan 2018’de Ankara’da polis kayıtlarına göre 120 binden fazla vatandaşın katıldığı Kurultay’la iktidara da iktidarı ayakta tutan kronik muhalefete de korku salmıştı. Bu ruh maalesef çok uzun sürmedi. Bu umut ve inanç hareketi, Cesurlar ve İYİ’ler Hareketi olarak büyümek, kucaklamak toplumun ana omurgasıyla buluşmak yerine dar kadroculuğu, dar siyaseti tercih eden bir yönetim anlayışına bürünmeye başladı.