Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti’nin meclis üyesiydi, Zafer Partisinin Kocaeli İl Başkanı oldu

Kocaeli siyasetinde önemli gelişme. İyi Parti meclis üyeliğinden istifa eden o isim, Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı olarak atandı.

Kocaeli siyasetinde önemli gelişme.

İyi Parti Körfez Belediye Meclis üyesi olarak görev yapan Avukat Ender Oğuz, 5 Aralık tarihinde partiden istifa etmişti. Körfez Belediye Meclis üyesi olarak görev yapan Ender Oğuz’la birlikte aynı tarihte bir diğer meclis üyeleri Fevzi Canbaz ile Arif Ersoy da İyi Parti’den istifa ettiğini duyurmuştu.

ATANDI

Aradan geçen yaklaşık 10 günlük sürenin ardından Ender Oğuz, Zafer Partisi il başkanı olarak görevlendirildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ender Oğuz, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali Dinçer Çolak’ın takdirleri ve Genel Başkanımız Sayın Prof.Dr Ümit Özdağ’ın tensipleriyle Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım.

ÜMİT ÖZDAĞ’IN YANINDA…

Ebed-müddet Türk devleti yüksek ideali ile Büyük Atatürk’ün izinde, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın yanında, Kocaeli’de Zafer Partimizin başarısı için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu zamana kadar emeği geçen bütün başkanlarımıza, ve yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah bizleri mahcup etmesin” ifadelerine yer verdi.

TOLUÇ ADAYLIK İÇİN İSTİFASINI DUYURMUŞTU

Zafer Partisi’nin Kocaeli İl Başkanlığı’nı yürüten Okan Toluç İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Adaylığı için görevinden istifa edeceğini duyurmuştu.