Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’nin yeni il başkanı Şirin oldu

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevini bırakan Nusret Acur koltuğunu Mehmet Kamil Şirin’e devretti. Devir teslim töreni Ankara’da gerçekleşti.

İYİ Parti Kocaeli İl

2017 yılında kurulan İYİ Parti’de kurucu genel başkan Meral Akşener, kurultayda yeniden aday olmamıştı. Partinin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu olmuştu. Genel merkezde yaşanan bu köklü değişim sonrası partide birçok istifa yaşandı.

ACUR GENEL MERKEZDE GÖREV ALACAK

Genel merkezde görev alacak olan Nusret Acur da il başkanlığı görevini bırakmıştı. Acur bundan sonra İYİ Parti Genel Merkez Yönetim Kademesinde Bölge Koordinatörü olarak görev yapacak. Acur’un yerine ise geçtiğimiz seçimlerde İzmit Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Kamil Şirin geldi.

DEVİR TESLİM YAPILDI

İYİ Parti genel merkezinde bugün gerçekleşen grup toplantısının ardından devir teslim töreni gerçekleşti. Şirin il başkanlığı görevini remi olarak Nusret Acur’dan devraldı.

MEHMET KAMİL ŞİRİN KİMDİR?

Mehmet Kamil Şirin, 6 Mart 1967’de İzmit’te doğdu. İzmit Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim gördü. 1989’dan beri Kocaeli Barosu’nda ceza avukatı olarak çalışan Şirin, Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği, Kocaeli Barosu Adli Yardım Komisyon Başkanlığı, Kocaeli Barosu Staj Komisyonu Ceza Hukuku Eğitmenliği ve Kocaeli Barosu Çevre Komisyonu Yönetim Üyeliği gibi çeşitli pozisyonlarda görev yaptı.