İZLANDA VE KARADAĞ maçı canlı izle, maç ne zaman, saat kaçta? İzlanda ve Karadağ

İzlanda ve Karadağ karşı karşıya gelecek. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Özellikle yayın bilgileri araştırılıyor. İzlanda ve Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İZLANDA VE KARADAĞ maçı canlı izle, maç ne zaman, saat kaçta? İzlanda ve Karadağ

İzlanda ve Karadağ karşı karşıya gelecek. İki iddialı takımın karşılaşması heyecan yaratacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, İzlanda ve Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İzlanda, son dönem performansında bazı iniş çıkışlar yaşadı. Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Lüksemburg ile 1-1 berabere kaldılar, ardından Lihtenştayn’ı 4-0 mağlup ettiler. Slovakya’ya 4-2 ve Portekiz’e 2-0 yenildiler. Hazırlık maçlarında Guatemala'yı 1-0, Honduras'ı 2-0 yendiler. Elemelerde İsrail'e karşı 4-1 galip gelirken, Ukrayna’ya 2-1 kaybettiler. İngiltere’yi 1-0 yenerken, Hollanda'ya 4-0 mağlup oldular. Önlerinde Karadağ, Türkiye ve Galler maçları var.

Karadağ ise son dönemde dengeli bir performans gösteriyor. Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Litvanya ile 2-2 berabere kaldılar, Bulgaristan’ı 2-1 yendiler. Lübnan’ı 3-2 mağlup ettiler, ancak Sırbistan’a 3-1 yenildiler. Litvanya’yı 2-0 yendikten sonra Macaristan’a 3-1 kaybettiler. Hazırlık maçlarında Belarus'u 2-0, Kuzey Makedonya’yı 1-0 yendiler, Belçika’ya 2-0 ve Gürcistan’a 3-1 mağlup oldular. İzlanda, Galler ve Türkiye ile oynayacakları maçlar önemli.

İZLANDA VE KARADAĞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

İzlanda ve Karadağ maçı 21.45’te EXXEN’de yayınlanacak

MUHTEMEL 11’LER

İzlanda Karadağ
Rafn Valdimarsson Milan Mijatovic
Sverrir Ingason Slobodan Rubezic
Daniel Gretarsson Andrija Vukcevic
Gudmundur Thorarinsson Marko Jankovic
Victor Palsson Marko Vukcevic
Johann Gudmundsson Marko Bakic
Jon Thorsteinsson Marko Vesovic
Arnor Traustason Meldin Dreskovic
Andri Guojohnsen Nikola Krstovic
Albert Gudmundsson Stefan Mugosa
Hakon Haraldsson Edvin Kuc
Kaynak: Pelin ÖZDEMİR