Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzleyici merak içinde! Survivor Nihat Altınkaya yarışmadan çekildi mi? Nihat Altınkaya Dominik’e ne zaman gidecek?

Yeni sezonu ile fırtınalar estiren Survivor son olarak dün akşam yayınlanan bölümü ile yayın akışında yer aldı. Yeni bölüm izleyicileri oldukça heyecanlandırırken Nihat Altınkaya’nın halen adada olmaması kafaları karıştırdı. Peki, Altınkaya neden yok? İşte Ilıcalı’nın güncel açıklamasına dair ayrıntılar…

Yeni sezonu ile fırtınalar

1 Ocak tarihinde yeni sezonu ile Tv8’in yayın akışına dahil olan fenomen yarışma programı Survivor, son günlerin en çok konuşulan televizyon programları arasında yer almaya devam ediyor. Her sezon olduğu gibi bu sezon da milyonlarca izleyici tarafından yakından takip edilen sevilen yarışma programı, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı.

İlk dokunulmazlık oyununu kaybederek sezona kötü bir başlangıç yapan kırmızı takım, ikinci dokunulmazlık oyununu kazanarak durumu eşitlemişti. Ancak dün akşam oynanan ödül oyununda yalnızca 5 yarışı kazanarak mavi takım karşısında ağır bir yenilgi alan kırmızı takım, destekçilerini şaşkına çevirdi. Mavi takım ödül olarak Kolombiya tatili kazanırken kırmızı takım da eksiklerini tamamlayabilmek adına adada çalışmalara başladı.

Dün akşam ödül oyununun yanı sıra sezonun ilk düellosu da gerçekleşti. Kırmızı takımdan Doğukan ile mavi takımdan Yaman, dokunulmazlığı kazanarak eleme potasından çıkabilmek adına karşı karşıya geldi. Gecenin sezonunda 5- 0’lık skor ile yarışı kazanan isim Yaman oldu.

Survivor 2024’ün çekimleri son sürat devam ederken izleyiciler Nihat Altınkaya ile ilgili sorular sormaya başladı. Tanıtımda yer alan ayrıca Acun Ilıcalı tarafından da ismi duyurulmuş olan Nihat Altınkaya’nın şu an Dominik’te bulunmaması, ünlü ismin hayranlarını endişelendirdi. Peki, Nihat Altınkaya Survivor’da neden yok? Nihat Altınkaya yarıştan çekildi mi? İşte ayrıntılar…

SEBEBİNİ ACUN ILICALI AÇIKLADI

Normal şartlar kırmızı takım kadrosunda yer alan 2012 sezonu şampiyonu Nihat Altınkaya, geride bırakılan 3 oyunda da yer almadı. Hatta şu an adada dahi olmayan Altınkaya’nın yarıştan çekilip çekilmediği merak konusu oldu.

Altınkaya’nın hayranları ünlü oyuncunun Survivor macerasına yönelik sorgulamalar yapmaya devam ederlerken beklenen açıklama Acun Ilıcalı’dan geldi. Altınkaya’nın hafif bir sakatlık geçirdiğini belirten Ilıcalı, yakışıklı oyuncunun yarıştan çekilmediğini vurguladı.

NİHAT ALTINKAYA NE ZAMAN YARIŞMAYA BAŞLAYACAK?

Nihat Altınkaya’nın geçirdiği sakatlık sebebi ile Dominik’te olmadığını belirten Acun Ilıcalı, yakışıklı oyuncunun yarışlara ne zaman dahil olacağı ile ilgili ise net bir tarih vermedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor