Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘İzmir Körfezi’ni kimse görmüyor’

12’nci Açılış Bayramı için Kocaeli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli halkına seslendi. İzmit Körfezi’nde dip temizliği yatırımına dikkat çeken Erdoğan, ‘İzmit’i kimse görmüyor’ dedi.

12’nci Açılış Bayramı için

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün bir dizi ziyaret için ilimize geldi. Erdoğan, Kocaeli’deki 149 eser ve hizmeti içine alan 12’nci Açılış Bayramına da katıldı. Gölcük Değirmendere’de bulunan Yeni Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde gerçekleşen açılış bayramı ile kamu yatırımları arasında yer alan ve 5 yıl sonra tamamlanan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yeni binası ve AMATEM binası da açıldı.

“KİMSE GÖRMÜYOR”

Konuşmasında, İzmit Körfezi’nde dip temizliği yatırımına dikkat çeken Erdoğan, “Avrupa’nın en büyü çevre yatırımı İzmit Körfezinde yapılıyor. Projenin toplam maliyeti 2,5 milyar dolar değerinde. Gezi olaylarında 3-5 ağacın yeri değişti diye aylarca sokak eylemi yapanlar İstanbul boğazındaki yalana karşı seslerini çıkarmıyorlar. İzmir Körfezi’ndeki kirliliği kimse görmüyor” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kocaeli’ye ne yapsak az!